Advocaat in Tilburg

Bent u op zoek naar een advocaat in Tilburg? Heeft u behoefte aan rechtshulp en wilt u een betrouwbaar en kundig advocatenkantoor inschakelen? Van Gelder Advocaten helpt u verder. Met onze vele specialisten en kennis in diverse branches, krijgt u de juiste en passende juridische hulp. Vind uw advocaat in Tilburg bij Van Gelder Advocaten.

Advocatenkantoor Tilburg: Van Gelder Advocaten

Wanneer u tegen een juridische vraagstuk aanloopt, vergt deze veel aandacht. Of het een zakelijk geschil betreft of het aanpassen van een overeenkomst; maatwerk is erg belangrijk. Een team van advocaten dat zich kan inleven in uw situatie en deze maatwerk kan bieden is hierbij de oplossing. Bij onze advocatenkantoor in Tilburg staat maatwerk hoog in het vaandel.

De ondernemende mens staat bij Van Gelder Advocaten centraal. Vanaf het moment dat u bij ons binnenloopt, staan u en uw vraagstuk centraal. Doordat wij zelf ondernemend zijn, begrijpen wij als geen ander waar uw belangen liggen en wat uw bezigheden zijn. Onze advocaten begeleiden u door het gehele proces, zowel op zakelijk als op emotioneel vlak.

'Compleetheid van het antwoord. Concreet, snel en goed toepasbaar.'

Uw advocaten in Tilburg: arbeidsrecht en meer

Binnen onze advocatenkantoor zijn diverse specialisten werkzaam die u graag helpen bij uw vraagstuk. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in hun vakgebied en volgen daartoe (postdoctorale) opleidingen. Door deze uitgebreide expertise, zijn wij in staat om u te allen tijde verder te helpen. Heeft u hulp nodig met betrekking tot een echtscheiding, ondernemingsrecht, arbeidsrecht of een ander specialisme? Bij Van Gelder Advocaten te Tilburg beschikken wij tot de volgende specialismen:

 1. Ondernemingsrecht
 2. Arbeidsrecht
 3. Privacy en gegevensbescherming (AVG)
 4. Begeleiden van reorganisaties
 5. Fusies en overnames
 6. Pensioenrecht
 7. Mediation
 8. Interim/In house

Onze branches

Bij onze advocatenkantoor begrijpen wij dat elke branche een unieke aanpak vergt. Hierom hebben wij specifieke kennis in meerdere branches:

Staat uw branche niet in deze lijst vermeld? Dit kan het geval zijn; de bovenstaande lijst is een selectie van de veelvoorkomende branches waarin wij actief zijn. Wij kunnen onze uitgebreide netwerk van vakprofessionals inschakelen wanneer uw vraag niet binnen onze expertise ligt.

Legal scan van uw organisatie

Wilt u er snel en gemakkelijk achter komen wat wij kunnen betekenen voor uw organisatie? Hiervoor hebben wij de Legal Scan ontwikkeld. Door middel van deze scan, bestaande uit enkele vragen, krijgt u direct inzicht in waar Van Gelder Advocaten u van dienst kan zijn. De Legal Scan kunt u hier maken.

Uw betrouwbare advocatenkantoor in Tilburg

Binnen Van Gelder Advocaten staan drie principes centraal: bevlogenheid, helderheid en strategie. Onze klant staat bij ons altijd voorop en verdient de nodige aandacht. Bent u benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees hier onze klantrecenties.

Hierom kiest u voor Van Gelder Advocaten

Van Gelder Advocaten is uw betrouwbare advocatenkantoor in Tilburg. Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 en dat is niet voor niks. U kunt van onze advocaten de beste service verwachten en tevens het volgende:

 • Specialistische kennis in uw branche
 • Kennis in diverse rechtsgebieden
 • Korte communicatielijnen
 • Maatwerk
 • Begeleiding van A tot Z

Neem contact op

Bent u op zoek naar een advocaat in Tilburg? Onze advocaten helpen u graag verder. Vraag gerust een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Wij vertellen u graag meer. U kunt ons bereiken op 088 – 88 40 840 of via onze contactformulier.

Maak een afspraak