MAAK KENNIS MET HET TEAM

Advocatuur is mensenwerk. Het team specialisten van Van Gelder Advocaten helpt u graag bij uw vraagstukken. We werken in een divers en inclusief team vanuit verschillende kennisgebieden, om u in iedere situatie op de beste manier bij te kunnen staan. Maak hier alvast kennis met ons.

Marieke van Gelder

ADVOCAAT - OPRICHTSTER

Marieke pakt elke zaak doelgericht en onbevangen aan. Moeiteloos verplaatst ze zich in het perspectief van haar klanten, veelal mede-ondernemers.

Maak kennis met Marieke van Gelder
Marieke van Gelder

Casper de Bont

ADVOCAAT

Casper heeft een pragmatische kijk op zaken en oog voor detail. Hiermee weet hij op doeltreffende wijze de belangen van cliënten te behartigen.

Maak kennis met Casper de Bont
_XZI5019VKCP2

Britt Tillemans

ADVOCAAT & TEAMLEIDER ONDERNEMINGSRECHT

Britt heeft ruime ervaring in de ondernemingsrechtelijke advies- en procespraktijk. Zij staat zowel ondernemingen en organisaties als bestuurders en aandeelhouders bij op het terrein van het ondernemingsrecht.

Maak kennis met Britt Tillemans
Britt Tillemans

Lisanne Jansen

ADVOCAAT

Lisanne is advocaat bij Van Gelder Advocaten en ondersteunt de teams ondernemingsrecht en privacyrecht.

Maak kennis met Lisanne Jansen
added

Dennis van Leeuwen

JURIST ONDERNEMINGSRECHT

Dennis werkt bij Van Gelder Advocaten als jurist ondernemingsrecht. Zowel in zijn vrije tijd als op de werkvloer is hij een échte teamplayer.

Maak kennis met Dennis van Leeuwen
Foto Dennis van Leeuwen.jpeg

Melanie Hermes

ADVOCAAT & TEAMLEIDER PRIVACY- EN ARBEIDSRECHT

Melanie is als specialist en teamleider privacy- en arbeidsrecht  aan Van Gelder Advocaten verbonden.  Deze combinatie van enerzijds zelf met de voeten in de klei en anderzijds het mogen aansturen van collega's en het ontwikkelen van nieuwe ideeën past haar goed.

Maak kennis met Melanie Hermes
melanie hermes

Jurriën Laros

ADVOCAAT

Na zijn studie is Jurriën bijna 6 jaar werkzaam geweest bij een grote rechtsbijstandsverzekeraar. In die tijd heeft Jurriën ervaring opgedaan in alle facetten van het arbeidsrecht. Zo weet hij haarfijn wat er aan beide kanten speelt.

Maak kennis met Jurriën Laros
Jurrien Laros

Lieve van Dooijeweerd

JUNIOR JURIDISCH MEDEWERKER

Ik ben Lieve van Dooijeweerd, 20 jaar en bezig met mijn derde jaar van de Bachelor Ondernemingsrecht aan de Universiteit van Tilburg. Als ik deze binnenkort heb afgerond wil ik graag een Master gaan doen en ik hoop er de komende periode achter te komen in welk vakgebied.

Maak kennis met Lieve van Dooijeweerd
Foto_Lieve_klein_website

Anouk van den Brand

KANTOORMANAGER

Bijna tegelijkertijd met de start van haar studie Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Tilburg, startte Anouk als juridisch secretaresse bij Van Gelder Advocaten. Inmiddels is Anouk kantoormanager.

Maak kennis met Anouk van den Brand

Danielle van der Pol

JURIDISCH SECRETARESSE

Danielle heeft al ruim 25 jaar ervaring als juridisch secretaresse in de advocatuur. Met haar ervaring en grote dosis liefde voor het vak is zij een waardevolle ondersteuner voor onze advocaten en juridisch medewerkers. 

Maak kennis met Danielle van der Pol
Danielle_XZI5034VKCP2

Rianka Proost

JURIDISCH SECRETARESSE

In 2002 is Rianka begonnen als juridisch secretaresse op een advocatenkantoor. Zij heeft daar ruimschoots ervaring mogen opdoen op diverse (werk)gebieden en heeft hier de fijne kneepjes van het vak geleerd.

Maak kennis met Rianka Proost
Rianka_web

Jacqueline Pechtold

JURIDISCH SECRETARESSE

Jacqueline is onlangs gestart als secretaresse bij Van Gelder Advocaten. Zij is opgeleid als fysiotherapeute, maar heeft een aantal jaren geleden besloten om heel iets anders te gaan doen.

Maak kennis met Jacqueline Pechtold
Foto Jacqueline

Betty Linskens-Mutsaers

DEBITEURENBEHEER

Betty is haar carrière begonnen als administratief medewerkster en heeft zich – via diverse cursussen bij Instituut Schoevers – bekwaamd tot directiesecretaresse. In 2011 kwam zij het team van Van Gelder Advocaten versterken als secretaresse.

Maak kennis met Betty Linskens-Mutsaers
Betty

Daan Peeters

Daan studeert Fiscaal Recht aan de Universiteit van Tilburg. Hij zit in het laatste jaar van de bachelor en is van plan volgend jaar met de master te starten.

Maak kennis met Daan Peeters
Foto_Daan_Peeters_website

De hierna genoemde advocaten hebben zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd:

mr. Marieke van Gelder staat geregistreerd op het rechtsgebied ondernemingsrecht;

mr. Casper de Bont staat geregistreerd op het rechtsgebied ondernemingsrecht;

mr. Melanie Hermes staat geregistreerd op de rechtsgebieden privacy- en arbeidsrecht;

mr. Britt Tillemans staat geregistreerd op het rechtsgebied ondernemingsrecht.

mr. Lisanne Jansen: Letselschaderecht en Verbintenissenrecht

Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Neem contact op

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken, neemt u gerust contact op met ons kantoor.
Wij maken graag tijd voor u vrij.

Stel uw vraag Maak een afspraak