MAAK KENNIS MET HET TEAM

Marieke van Gelder

ADVOCAAT & FUNCTIONARIS GEGEVENSBESCHERMING

Marieke heeft een brede blik waar het gaat om de juridische behoeften van organisaties van uiteenlopende aard. Met de intrede van de Algemene Verordening Gegevensbescherming, heeft zij sterk ingezet op privacyrecht. Met haar kennis van en netwerk binnen de zorgbranche zag zij vanuit die organisaties niet alleen de vraag naar een adviserende partner, maar ook de vraag naar de invulling van een meer formele rol als FG.

Marieke van Gelder

Melanie Hermes

ADVOCAAT & FUNCTIONARIS GEGEVENSBESCHERMING

Sedert 2018 wordt Melanie veelvuldig gevraagd als externe functionaris gegevensbescherming. Uiteenlopend van kleine bedrijven (4 FTE) tot grote bedrijven(meer dan 200 FTE) en alles daar tussenin, in het bijzonder binnen het zorgdomein en verzekeringswezen. Meerwaarde is de koppeling die zij kan leggen met arbeidsrechtelijke aspecten en het bredere privacyrecht.

melanie hermes

Danielle van der Pol

JURIDISCH SECRETARESSE

Danielle heeft al ruim 25 jaar ervaring als juridisch secretaresse. Met haar ervaring en grote dosis liefde voor het vak is zij een waardevolle ondersteuner. 

Danielle_XZI5034VKCP2

De hierna genoemde advocaten hebben zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd:

mr. Marieke van Gelder staat geregistreerd op het rechtsgebied Privacyrecht;

mr. Melanie Hermes staat geregistreerd op de rechtsgebieden privacy- en arbeidsrecht;

Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Neem contact op

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken, neemt u gerust contact op met ons kantoor.
Wij maken graag tijd voor u vrij.

Stel uw vraag Maak een afspraak