Accountancy

Advocaat voor accountancy

Als accountant krijgt u geregeld te maken met juridische vragen, bijvoorbeeld over (arbeids)contracten, voorwaarden, debiteurenbeheer en andere (geld)zaken. In sommige gevallen kunt u hier zelf advies in geven. Toch kan het nuttig zijn deze juridische vraagstukken te laten onderzoeken en beslechten door advocaten met kennis van zaken en accountancy. Dan is Van Gelder Advocaten het adres om u hierbij te (laten) helpen.

Juridisch advies voor accountants

Voor accountants die zelf juridisch advies nodig hebben, of die gedegen juridisch advies voor hun relaties willen: Van Gelder Advocaten is de aangewezen partij. Wij werken reeds jarenlang samen met accountants en financieel specialisten. Wij spreken de taal en kunnen door onze ervaring doeltreffende en efficiënte dienstverlening verzekeren.

Advocaat voor zakelijke relaties

Als accountant bent u zelf ook betrokken bij verschillende bedrijven en partijen. Vanuit deze zakelijke relaties kan de wens komen voor juridische hulp, ofwel bij de taken van de accountant ofwel voor andere zaken. Hierbij kan Van Gelder Advocaten u en uw zakelijke relatie ook bijstaan.

Advies en ondersteuning Van Gelder Advocaten

Wij zijn gespecialiseerd in organisaties en de ondernemende individuen die de basis vormen van hun organisatie. Wij adviseren en ondersteunen accountants bij juridische problemen waar zij tegenaan lopen of kunnen relaties helpen bij juridische vraagstukken. U kunt altijd contact opnemen om uw vragen te stellen en kennis te maken. Dan kijken we samen wat wij voor u kunnen betekenen.

Maak een afspraak