Non-profit

Advocaat voor non-profitorganisatie

Een non-profitorganisatie kan te maken krijgen met verschillende juridische vraagstukken. Er zijn bovendien verschillende belanghebbenden, zoals overheid voor subsidie en andere bedrijven voor investeringen. Ook kunnen er boekhoudtechnische verplichtingen gelden waar juridisch advies bij gebaat kan zijn. Voor deze en andere vragen helpt Van Gelder Advocaten u graag.

Juridische hulp non-profitorganisatie

De doelstelling van een non-profit organisatie is doorgaans het ondersteunen van private of publieke aangelegenheden voor niet commerciële, maatschappelijke doeleinden. Vaak gaat het om een stichting of vereniging die zich inzet voor (bijvoorbeeld) kunst, educatie, politiek, onderzoek of ontwikkelingshulp.

Bij een non-profit organisatie zijn veelal diverse partijen betrokken, zowel intern als extern. Daarnaast komt een organisatie in de non-profitsector geregeld in aanraking met kwesties waarbij juridisch advies raadzaam of zelfs noodzakelijk is.

De beste specialist

Bij alle facetten waarmee een non-profit organisatie te maken krijgt, kunnen wij behulpzaam zijn. Wij hebben bijzondere expertise op het gebied van governance en integriteitskwesties in de non-profit sector. Ook als wij bepaalde specialismen niet zelf in huis hebben, weten we waar we voor u de beste specialist kunnen vinden.

Neem contact op

Van Gelder Advocaten is gespecialiseerd in het helpen van ondernemers en ondernemingen op verschillende vlakken. Ook voor non-profitorganisaties hebben wij jarenlange ervaring en kennis en kunde in huis om op een persoonlijke en doelgerichte wijze te kunnen helpen. Neem contact met ons op om vrijblijvend kennis te maken.

Maak een afspraak