Non-profit

De doelstelling van een non-profit organisatie is doorgaans het ondersteunen van private of publieke aangelegenheden voor niet commerciële, maatschappelijke doeleinden. Vaak gaat het om een stichting of  vereniging die zich inzet voor (bijvoorbeeld) kunst, educatie, politiek, onderzoek of ontwikkelingshulp.

Bij een non-profit organisatie zijn veelal diverse partijen betrokken, zowel intern als extern. Daarnaast komt een organisatie in de non-profitsector geregeld in aanraking met kwesties waarbij juridisch advies raadzaam of zelfs noodzakelijk is. Bij alle facetten waarmee een non-profit organisatie te maken krijgt, kunnen wij behulpzaam zijn. Ook als wij bepaalde specialismen niet zelf in huis hebben, weten we waar we voor u de beste specialist kunnen vinden.

Maak een afspraak

Legal scan

Niet alle organisaties hebben behoefte aan structureel juridisch advies. Een enkele keer per jaar of nog minder, kan natuurlijk ook. Om er snel achter te komen of en wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen, hebben we de Legal Scan ontwikkeld. Aan de hand van enkele online vragen, ontdekt u de waarde van Van Gelder Advocaten voor uw organisatie.

Start de legal scan
person

Reviews

Onze klanten beoordelen ons met een:

9.3

"De betrokkenheid en het empathisch vermogen van de medewerkers is zeer goed te noemen."

Bekijk onze klantrecensies

Neem contact op

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken, neemt u gerust contact op met ons kantoor.
Wij maken graag tijd voor u vrij.

Stel uw vraag Maak een afspraak