Onderwijs

De wet- en regelgeving op het gebied van het onderwijs is omvangrijk en het einde van de juridisering is nog niet in zicht. Wij adviseren organisaties in het primair, voortgezet en middelbaar onderwijs. Ook onderwijsinstellingen in het hoger beroepsonderwijs (hbo) en wetenschappelijk onderwijs kunnen wij van deskundig advies voorzien. Ook voor het oplossen van conflicten tussen (samenwerkende) onderwijsinstellingen of het behandelen van claims (van bijvoorbeeld voormalig studenten of medewerkers) bent u bij ons aan het juiste adres!

De arbeidsrechtelijke positie van het onderwijspersoneel  staat daarnaast aan de rand van grote veranderingen. Wij zijn volledig thuis in deze veranderingen en kunnen u hier stap voor stap in meenemen, zodat u zich ook het verwachte ‘nieuwe’ arbeidsrecht eigen kunt maken.

Maak een afspraak

Legal scan

Niet alle organisaties hebben behoefte aan structureel juridisch advies. Een enkele keer per jaar of nog minder, kan natuurlijk ook. Om er snel achter te komen of en wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen, hebben we de Legal Scan ontwikkeld. Aan de hand van enkele online vragen, ontdekt u de waarde van Van Gelder Advocaten voor uw organisatie.

Start de legal scan
person

Reviews

Onze klanten beoordelen ons met een:

9.3

"De betrokkenheid en het empathisch vermogen van de medewerkers is zeer goed te noemen."

Bekijk onze klantrecensies

Neem contact op

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken, neemt u gerust contact op met ons kantoor.
Wij maken graag tijd voor u vrij.

Stel uw vraag Maak een afspraak