ADVOCAAT ONDERNEMINGSRECHT NABIJ TILBURG

Van Gelder Advocaten is een advocatenkantoor dat zich onder andere specialiseert in ondernemingsrecht nabij Tilburg. Als advocaat ondernemingsrecht nabij Tilburg zijn we met ons eigen advocatenkantoor zelf ook ondernemers. Daarom kunnen we ons goed inleven in andere ondernemers. Dat maakt het makkelijker voor ons om met u mee te denken en aan de hand van onze juridische expertise tot gepaste oplossingen te komen. Als advocaat ondernemingsrecht nabij Tilburg kunnen we u onder andere bijstaan bij het maken van een doorstart, kunnen we overeenkomsten voor u beoordelen, of u helpen met kwesties over productaansprakelijkheid of bestuursaansprakelijkheid. Van Gelder Advocaten is daarom uw partner voor ondernemingsrecht nabij Tilburg. Voor meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen met betrekking tot ondernemingsrecht in de omgeving van Tilburg kunt u contact met ons opnemen.

Specialisatie in ondernemingsrecht nabij Tilburg

Wij zijn gespecialiseerd in ondernemingsrecht nabij Tilburg. Ons kantoor adviseert ondernemers over financiële, emotionele en zakelijke belangen om hen een omgeving te bieden waarin zij kunnen doen wat zij willen doen als ondernemer. Als advocaat ondernemingsrecht dichtbij Tilburg hebben we veel ervaring met ondernemers in diverse branches. Wij hebben in het verleden onder meer ondernemers in het onderwijs, de juridische sector, de zorg, de ondernemingsraad, kinderopvang en vele andere branches geadviseerd. Van Gelder Advocaten is uw advocaat ondernemingsrecht dichtbij Tilburg.

Een advocaat ondernemingsrecht dichtbij Tilburg die u centraal zet

Van Gelder Advocaten zetals advocaat ondernemingsrecht nabij Tilburg de ondernemer op de eerste plaats. Ons advocatenkantoor staat voor:

  • Bevlogenheid: wij zetten ons hart en ziel in, vol vuur vechten wij voor onze cliënten.
  • Helderheid: wij communiceren in heldere taal en maken duidelijke afspraken. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent.
  • Strategie: ondernemen draait om keuzes maken, en wij maken de juiste strategische keuzes door oog voor detail en creatief denken, zonder dat een ego in de weg zit.

Contact opnemen

Bent u op zoek naar een advocaat ondernemingsrecht nabij Tilburg? De advocaten van Van Gelder Advocaten zijn breed inzetbaar en helpen u graag verder. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin u uw vraagstuk kunt voorleggen. Wij voorzien u graag van meer informatie over ondernemingsrecht. U kunt ons bereiken op 088 – 88 40 840 of via het contactformulier.

Maak een afspraak

Neem contact op

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis tincidunt sed nunc pulvinar semper. Sed laoreet metus purus, vel dictum nisi tristique sed. Integer a felis tellus. Maecenas ut magna fermentum,

Maak een afspraak Stel uw vraag