Online legal scan

U kunt online een Legal Scan laten uitvoeren!

Niet alle organisaties hebben behoefte aan structureel juridisch advies. Een enkele keer per jaar of nog minder, kan natuurlijk ook. Om er snel achter te komen of en wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen, hebben we de Legal Scan ontwikkeld. Aan de hand van enkele online vragen, ontdekt u de waarde van Van Gelder Advocaten voor uw organisatie. Het is ook mogelijk om een legal scan op locatie uit te voeren, neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Start Legal Scan

Maak uw onderneming AVG-proof met onze Legal Scan Privacy

Voldoet uw organisatie al aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)? Bent u hiervan niet zeker? Wij brengen graag uw positie in kaart en zetten uiteen welke risico’s er voor en binnen uw organisatie zijn en welke maatregelen (eventueel) genomen moeten worden om deze risico’s zoveel als mogelijk te beperken. U zit immers niet te wachten op een datalek of boete van de Autoriteit Persoonsgegevens?!

Flyer Legal Scan Privacy

Bepaal vooraf uw route met onze Legal Scan Wijzigen Arbeidsvoorwaarden

Wilt u de flexibiliteit van arbeidsvoorwaarden binnen uw organisatie vergroten, zodat u kunt inspelen op (mogelijke) toekomstige veranderingen?

Met onze Legal Scan Wijzigen Arbeidsvoorwaarden maken wij voor u inzichtelijk wat binnen uw organisatie de mogelijkheden zijn voor het wijzigen van arbeidsvoorwaarden.

Flyer Legal Scan Wijzigen Arbeidsvoorwaarden

Op onze Legal Scan Privacy en de Legal Scan Wijzigen Arbeidsvoorwaarden zijn onze "Algemene Voorwaarden" van toepassing.

Neem contact op

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken, neemt u gerust contact op met ons kantoor.
Wij maken graag tijd voor u vrij.

Stel uw vraag Maak een afspraak