Interim / In house

De professionals van Van Gelder Advocaten zijn beschikbaar voor interim-opdrachten. Wij zijn inzetbaar voor projectmatige opdrachten, ter (tijdelijke) vervanging van een jurist of advocaat of ter versterking, leiding, sturing of tijdelijk vervangen van een juridische afdeling of HRM-afdeling. Wij zijn op korte termijn inzetbaar om lopende dossiers af te handelen of nieuwe opdrachten op te starten. Afhankelijk van de behoefte en beschikbaarheid wordt een opdracht in overleg met u ingevuld.

Van Gelder Advocaten als interim

De professionals van Van Gelder Advocaten hebben veel ervaring. Wij voeren de interim-projecten die wij krijgen uiterst secuur uit. Het is aan u voor welke omvang en duur u één of meer van onze professionals wilt inhuren. Dat hangt maar net af van de complexiteit van uw interim project.

De interim jurist of advocaat is breed inzetbaar. Wij zijn gewend ons snel en gedegen in te werken binnen specifieke omgevingen en hierbij het overzicht te bewaren. Door de vele samenwerkingen met diverse bedrijven en professionals in verschillende branches, pakt de interim jurist of advocaat het werk snel op. Snel schakelen hoort bij ons werk en daar zijn onze professionals goed in. Met onze vlotte werkwijze en proactieve aanpak werken we samen met mensen van verschillende afdelingen binnen uw bedrijf. Goed overleg bevordert het werktempo en de nauwkeurigheid waarmee wij uw interim project uitvoeren.

Wanneer kunt u een interim inzetten?

Als u tijdelijk behoefte heeft aan flexibele, betrokken en hoogwaardige ondersteuning in uw organisatie kunt u kiezen voor een interim advocaat of interim jurist. Een goede interim jurist beweegt zich snel binnen uw organisatie en verdiept zich in korte tijd in uw bedrijfsvoering. Hierdoor zijn intensieve projecten bij tijdelijke tekorten in de eigen organisatie op een effectieve manier toch in korte tijd te realiseren.

Ik wil een interim inhuren

Bij Van Gelder Advocaten kunt u direct een interim jurist of advocaat inhuren door contact met ons op te nemen. Informeer naar de mogelijkheden, wij bieden u graag de ondersteuning die u zoekt.

Maak een afspraak Meer informatie

Neem contact op

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken, neemt u gerust contact op met ons kantoor.
Wij maken graag tijd voor u vrij.

Stel uw vraag Maak een afspraak