Webinar ‘Wat zijn de geheimen van een goede advocaat-cliëntrelatie?’ Wolters Kluwer

webinar wolters kluwer

webinar wolters kluwer

Op donderdag 26 augustus (11:00 – 12:00 uur) organiseert Wolters Kluwer een webinar over de geheimen van een goede advocaat-cliëntrelatie. Tijdens het live webinar gaan toonaangevende professionals uit de advocatuur en bedrijfsjuridische wereld, waaronder Marieke van Gelder, hierover in gesprek met elkaar. De moderatie is in handen van Maurits Annegarn. Ook professionals Max Hubner (Managing Director bij Novograaf) en Phuong Nguyen (Partner bij Okkerse & Schop) schuiven aan.

Wat komt er aan bod?

Tijdens het interactieve webinar staat de relatie tussen advocaten en hun cliënten centraal. De juridische sector ondergaat een transformatie die door de pandemie in sneltreinvaart is gekomen. Technologie is steeds belangrijker geworden voor het werk van bedrijfsjuristen en advocaten. Wat betekent deze ontwikkeling voor de relatie tussen advocaten en cliënten? Wat verwachten cliënten van het advocatenkantoor en hoe kun je effectief deze verwachtingen managen? Ontdek in dit webinar de geheimen van een goede advocaat-cliëntrelatie.

Meld u aan

Meld u hier aan voor het live webinar. Deelname is gratis. Voorafgaand aan het event ontvangt u een e-mail met de deelnamelink voor het webinar.

Alvast inlezen? 

Lees meer over de veranderingen die de pandemie teweeg heeft gebracht bij advocatenkantoren en juridische afdelingen en hun relatie in de ‘Wolters Kluwer Future Ready Lawyer Survey 2021: ‘Moving beyond the pandemic’.  Download de whitepaper hier.

 

Gebaseerd op het nieuwsbericht van Wolters Kluwer.