Van Gelder Advocaten doneert weer 1.500 euro aan de Johan Stekelenburg Stichting ter ere van 17,5 jarig bestaan

20230328_141044

Van Gelder Advocaten heeft opnieuw een donatie van 1.500 euro gedaan aan de Johan Stekelenburg Stichting te Tilburg. Vorig jaar doneerden we ook al 1500 euro aan de stichting.
“We wilden ons 17,5 jarig bestaan op een bijzondere manier vieren en tegelijkertijd iets betekenen voor anderen”, aldus oprichtster Marieke van Gelder. “We zijn trots dat we met de steun van onze relaties deze donatie kunnen doen aan de Johan Stekelenburg Stichting en daarmee bij kunnen dragen aan het bevorderen van de maatschappelijke participatie van kinderen in Tilburg.” Door onze relaties te vragen te doneren voor ons jubileum in plaats van onszelf een cadeau te geven hebben we dit mooie bedrag ingezameld, omdat we oprecht maatschappelijk betrokken zijn.
De Johan Stekelenburg Stichting is in 1997 opgericht ter nagedachtenis aan de voormalige burgemeester van Tilburg, Johan Stekelenburg. De stichting heeft als doel het bevorderen van de maatschappelijke participatie van kinderen in Tilburg door het ondersteunen van projecten die zich richten op educatie, sport en cultuur.