Rol Marieke van Gelder

Marieke van Gelder

Marieke van Gelder

In 1999 zette Marieke van Gelder haar eerste stappen binnen de advocatuur. Na een aantal jaren elders als advocaat te hebben gewerkt, opende ze in 2005 haar eigen kantoor: Van Gelder Advocaten. Inmiddels combineert Marieke haar functie als managing partner al ruim zestien jaar met die van advocaat. Dit gaat veranderen.

 

 

Marieke heeft besloten haar inhoudelijke werkzaamheden over te dragen aan kantoorgenoten. Op 3 maart jl. had Marieke dan ook haar laatste zitting als advocaat bij het gerechtshof in ’s-Hertogenbosch. Dit bijzondere moment is vastgelegd door onze huisfotograaf, Peter Jan Fernhout van “Xzi Xzi Fotografie”.

Het afgelopen jaar heeft Van Gelder Advocaten ervaren advocaten en (juridisch) medewerkers aan zich weten te binden. Dit maakt het voor Marieke mogelijk zich nog meer dan eerst toe te leggen op relatiemanagement en de samenwerking met strategische partners verder uit te bouwen. Daarnaast biedt het ruimte voor inhoudelijke begeleiding van de nieuwe generatie advocaten binnen ons kantoor. Zo gaan kennis en ervaring niet verloren!