Van Gelder Advocaten in Regio Business magazine: Groeien door los te laten

Marieke van Gelder Regio Business

Marieke van Gelder Regio Business

In de editie mei-juni 2022 van het Regio Business magazine siert Marieke van Gelder de cover met het artikel ‘Groeien door los te laten’. Van Gelder Advocaten bestaat deze zomer 17,5 jaar en Marieke zit 22,5 jaar in het vak. Tijd voor een mooie coverstory waarin Marieke terugblikt op de afgelopen jaren, maar ook zeker haar toekomstplannen én tips voor groeiende ondernemers deelt.

Ondernemer en advocaat Marieke van Gelder (46) heeft vergevorderde plannen om later dit jaar een deel van de bedevaartroute naar Santiago de Compostella te lopen. ‘Heerlijk in mijn eentje en maar zien wie ik tegenkom. De laatste jaren zijn mensen om me heen ziek geworden en weggevallen. Dat zorgt voor het besef: wil ik iets? Dan moet ik dat nú doen.’

Nieuwsgierig geworden? Klik hier en lees het artikel digitaal.