In gesprek met: Anouk van den Brand

Anouk van den Brand

Anouk van den Brand

Vanaf 2012 is Anouk al werkzaam bij Van Gelder Advocaten, na een stage is zij in dienst gekomen en niet meer weg te denken uit het team. Anouk is begonnen op het secretariaat en doorgegroeid tot juridisch medewerker. Naast het inhoudelijke werk heeft Anouk zich door de jaren heen ook beziggehouden met management gerelateerde zaken. Zij kent kantoor dan ook door en door. In 2021 is Anouk moeder geworden van een lieve dochter en combineert ze haar werk met het moederschap en diverse (outdoor) hobby’s. Onlangs is nog een andere grote droom werkelijkheid geworden, samen met haar vriend kocht zij haar landelijk droomhuis.

Maar even terug naar werk, hoe ziet jouw werkweek eruit bij VGA?

“Ik start de dag altijd met een cappuccino met suiker, dan check ik de mailboxen en agenda’s en vervolgens maak ik een praatje met collega’s. Als juridisch medewerker ondersteun ik advocaten bij allerlei werkzaamheden, zoals het schrijven van adviezen, het opstellen van brieven en processtukken. De komende tijd zal ik ook op financieel gebied het een en ander oppakken binnen Van Gelder Advocaten en ga ik mij verder verdiepen in het huurrecht.”

Wat is jouw leukste herinnering tot nu toe aan VGA?

“Ik heb veel leuke herinneringen aan VGA. Er één uitpikken, vind ik dan ook lastig. Wat nu bij mij te binnen schiet, is het uitstapje naar Den Bosch. Ter ere van het 12,5-jarig bestaan zijn we een dagje weggeweest naar Den Bosch, waarbij een leuke activiteit ‘Wie is de rat?’ zorgde voor echte teamspirit! Door samen een activiteit naast het werk te doen, kwam de informele kant en gezelligheid, naast hard werken bij Van Gelder Advocaten, weer mooi naar voren.”

Hoe zie jij VGA over 2,5 jaar?

“Dan staat er een nog groter team met diverse specialisten, waardoor we op veel facetten klanten kunnen ondersteunen. Een vooruitstrevend advocatenkantoor waarbij op zijn tijd ook ruimte is voor gezelligheid. Ik verwacht dat we nog verder moderniseren, zowel wat betreft het aanbod van onze diensten als op het gebied van ontspanning voor de medewerkers. Nu wordt bijvoorbeeld al maandelijks een vitaliteitslunch georganiseerd en tijdens de lunch ben ik regelmatig aan de voetbaltafel te vinden. Ik kijk uit naar nog meer leuke ontwikkelingen!”