Uw reorganisatiespecialist

Door economische schommelingen, door verandering van productieprocessen en automatisering zien wij in onze praktijk dat ondernemingen moeten reorganiseren. In veel gevallen betekent dit afvloeiing van personeel, al dan niet door gedwongen ontslagen, bijvoorbeeld om kostenbesparingen te realiseren. Om zo’n reorganisatietraject in goede banen te leiden, is het verstandig hulp in te schakelen van een reorganisatiespecialist. Wilt u reorganisatieadvies? Dan bent u bij Van Gelder Advocaten aan het juiste adres.

Ervaring en specialistische aanpak

Ons team van advocaten en reorganisatiejuristen hebben veel ervaring in het adviseren en begeleiden van ondernemers in een reorganisatietraject. Bij Van Gelder Advocaten hebben we een specifieke methode ontwikkeld, waarbij we uitgaan van een menselijke en efficiënte aanpak. Uit eigen ervaringen in de praktijk is gebleken dat de combinatie van een zakelijke en emotionele blik op verandering leidt to een succesvolle reorganisatie.

Reorganisatieadvies vanaf dag één

Denkt u erover om te gaan reorganiseren? Wij denken bij voorkeur vanaf het eerste moment met u mee over de maatregelen die moeten worden getroffen. Een van onze advocaten kan samen met u kijken naar de stappen die moeten worden gezet om de door u gekozen strategie in het bedrijf door te voeren. Van Gelder Advocaten maakt gebruik van een helder stappenplan: zo is het voor u op ieder moment duidelijk wanneer en op welke wijze de volgende stappen genomen worden binnen uw reorganisatietraject en wat dit precies inhoudt voor uw organisatie en reorganisatie.

Interesse in een reorganisatiespecialist?

Heeft u behoefte aan hulp bij uw reorganisatie? Neem dan contact met ons op, zodat wij u in contact kunnen brengen met een van onze reorganisatiespecialisten. Wij nodigen u van harte uit voor een vrijblijvende kennismaking voor advies. Graag helpen wij u verder!

Maak een afspraak

Neem contact op

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken, neemt u gerust contact op met ons kantoor.
Wij maken graag tijd voor u vrij.

Stel uw vraag Maak een afspraak