Visie en kernwaarden

De ondernemende mens centraal

Bij Van Gelder Advocaten staat de ondernemende mens centraal. Vanaf het kennismakingsgesprek draait het om u en uw vraagstuk. Onze advocaten en medewerkers hebben stuk voor stuk de ervaring om u te adviseren. Omdat zij zelf ondernemend zijn, begrijpen zij wat u bezighoudt en waar uw belangen liggen. Daarnaast blinken zij uit in kennis, creativiteit en communicatieve vaardigheden. Ons team belicht uw vraagstuk van alle kanten, zowel zakelijk als emotioneel. Dat is de enige basis voor een verantwoord advies. Door ons uitgebreide netwerk met alle mogelijke specialisten buiten ons vakgebied en korte communicatielijnen zijn wij breed en snel inzetbaar. En dat gedurende de gehele levensloop van uw onderneming; bij de start, groei en herstructurering tot de eventuele verkoop.

Kernwaarden

De navolgende kernwaarden typeren de werkwijze van Van Gelder Advocaten.

Bevlogen

Bevlogen medewerkers die zich met hart en ziel inzetten, dat is wat u kunt verwachten van Van Gelder Advocaten.

Vol vuur vechten wij voor onze cliënten.
Kijkt u maar eens naar de twinkeling in onze ogen als we het gewenste resultaat voor u hebben bereikt. Wij denken en werken in uw belang: creatief, strategisch en oplossingsgericht.

Helder

Wij communiceren in heldere taal en maken duidelijke afspraken. Zo weet u altijd vooraf precies waar u aan toe bent.

Open staan voor anderen en buiten de bewandelde paden durven te gaan. Zo willen wij de mens achter de ondernemer begrijpen en helpen. Een informele en open stijl. Een sfeer, waarin effectief zaken doen, het boeken van resultaat, inhoud en kwaliteit prima tot hun recht komen.

Strategisch

Onze advocaten zijn creatieve denkers en geven het uiterste voor uw zaak, zonder dat hun ego in de weg zit.

Cliënten omschrijven onze advocaten als doorbijters met een scherp oog voor de ondernemer. Dit alles maakt dat wij uw sterke strategische partner zijn. Ondernemen draait om keuzes maken en wij helpen u bij het maken van de juiste juridische keuzes.

Neem contact op

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken, neemt u gerust contact op met ons kantoor.
Wij maken graag tijd voor u vrij.

Stel uw vraag Maak een afspraak