Kwaliteit

Optimale juridische dienstverlening staat bij Van Gelder Advocaten hoog in het vaandel. Wij staan open voor verbetering en hechten waarde aan uw mening. Om deze reden is door ons kantoor onder andere een cliënttevredenheidsonderzoek ingesteld. Van Gelder Advocaten is ook aangesloten bij verschillende instanties en opleidingsinstituten om onze kwaliteit continu te waarborgen.

  • Nederlandse Orde van Advocaten

De Orde is de beroepsorganisatie van de advocatuur in Nederland en zorgt ervoor dat iedereen die een advocaat inschakelt erop kan rekenen dat deze deskundig, onafhankelijk en integer is. De Orde waarborgt de kwaliteit van de advocatuur door advocaten op te leiden en regels te stellen waar ze zich aan dienen te houden.

  • Geschillencommissie Advocatuur

Van Gelder Advocaten heeft een interne klachtenregeling, op deze wijze proberen wij samen met cliënt tot een oplossing te komen als een geschil zich voordoet. Daarnaast is ons kantoor aangesloten bij de onafhankelijke Geschillencommissie Advocatuur. Deze commissie behandelt onder meer zaken over de kwaliteit van de dienstverlening en/of de hoogte van de declaratie.

  • Mediators vereniging zuid

Mediation kan zowel op het gebied van ondernemingsrecht als op het gebied van arbeidsrecht tot gewenste resultaten leiden. Het is dan ook een belangrijk aspect van de dienstverlening die aangeboden wordt door Van Gelder Advocaten. Om deze reden is Van Gelder Advocaten lid van Mediators Vereniging Zuid. Mediators Vereniging Zuid biedt haar leden o.a. workshops, intervisie en opleidingsactiviteiten.

  • Grotius Academie

De Grotius Academie verzorgt postacademische specialisatieopleidingen voor juristen die minimaal drie jaar werkzaam zijn in de advocatuur, het notariaat, het bedrijfsleven, bij financiële instellingen of de overheid en al een gedegen basiskennis hebben van het desbetreffende rechtsgebied. Het doel van de Grotius specialisatieopleiding is de deelnemers in een periode van circa negen maanden een wezenlijke verdieping van kennis van en inzicht in een specifiek rechtsgebied te verschaffen.

  • Vereniging Jonge Arbeidsrecht Advocaten

De VJAA heeft als doel om de deskundigheid van de jonge arbeidsrechtadvocaat te bevorderen. Er vinden lezingen plaats met sprekers van een hoog niveau.

  • International Association of Privacy Professionals

Data powers the information economy. And the risks associated with it continue to skyrocket. Data breach, identity theft, loss of customer trust these are the threats to organizations of all sizes, in all sectors, in today’s marketplace.

The International Association of Privacy Professionals (IAPP) is a resource for professionals who want to develop and advance their careers by helping their organizations successfully manage these risks and protect their data. In fact, we’re the world’s largest and most comprehensive global information privacy community.

Neem contact op

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken, neemt u gerust contact op met ons kantoor.
Wij maken graag tijd voor u vrij.

Stel uw vraag Maak een afspraak