Betrokkenheid

Van Gelder Advocaten is Oprecht betrokken bij maatschappelijke en culturele projecten, instellingen en evenementen. Zij is ook daar graag van toegevoegde waarde. Bekijk onderstaand een overzicht van de goede doelen, maatschappelijke en culturele projecten.

  • Biënnale Vught

Een bijzondere samenkomst van 50 nationale en internationale kunstenaars en vele kunstliefhebbers. Er wordt een breed scala gevormd van diverse kunstenaars, die zich allen in hun discipline onderscheiden.

  • Knetters - Feest met Letters

Een kinderboekenfestival, maar dan anders. Vanuit de volle overtuiging dat kinderen op een speelse wijze in aanraking moeten ko- men met boeken. Boeken prikkelen de fantasie, stimuleren taal, laten kinderen weg- dromen en in andere werelden belanden.

  • Rotary Oisterwijk de Kampina

Deze club is opgericht als enthousiaste nieuwe loot aan de Rotary stam op 8 juni 2013. Rotary Oisterwijk de Kampina wil met haar projecten concreet en van betekenis zijn. Naast fundraising wordt vooral gefocust op vernieuwende community activiteiten. Enkele voorbeelden hiervan zijn: de bouw en plaatsing van een speeltoestel voor O.B.S. Darwin in Oisterwijk, “Focus On” avonden ten bate van oogkliniek Ke a Bona in Zuid-Afrika, “Kunstzaken” een project in samenwerking met Fontys Hogeschool, “HeppieDee” waarbij een geselecteerde groep uit de samenleving van Oisterwijk een gezellige dag wordt bezorgd om onderlinge contacten te stimuleren.

  • The May 50K challenge

The May 50K is hét internationale fitness- en fondsenwervingsevent van het jaar om geld in te zamelen voor MS-onderzoek en toegang tot zorg en behandelingen wereldwijd. Onderzoek dat van levensbelang is voor iedereen met MS – nu en in de toekomst.

  • Tilburg University Challenge

Van Gelder Advocaten is partner van de Tilburg University Challenge, een initiatief voor student-ondernemers die de ambitie hebben om impact te maken op de hedendaagse samenleving. Als student ontvang je intensieve inhoudelijke ondersteuning van het ondernemersnetwerk van Tilburg University. Van Gelder Advocaten is één van deze ondernemers. We helpen studenten bij de ontwikkeling van hun innovatieve ideeën. Tijdens de wedstrijd werken studenten ook aan hun ondernemersvaardigheden. Tot slot krijgen zij de mogelijkheid nader kennis te maken met de verschillende bedrijven als evt. toekomstig werkgever.

Neem contact op

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken, neemt u gerust contact op met ons kantoor.
Wij maken graag tijd voor u vrij.

Stel uw vraag Maak een afspraak