Masterclasses

Van Gelder Advocaten geeft (in company) masterclasses aan ondernemingsraden, HRM-afdelingen en directies, besturen en raden van advies/toezicht over diverse juridische onderwerpen die spelen in organisaties. Ook aansprakelijkheidsonderwerpen kunnen in de masterclasses behandeld worden, bijvoorbeeld hoe aansprakelijkheid kan worden voorkomen door inkopers en verkopers te attenderen op de risico's die verbonden zijn aan hun specifieke werkzaamheden.

Wij kunnen masterclasses voor u op maat verzorgen. Geheel afgestemd op uw organisatie en met onderwerpen waar u baat bij heeft.

Onder meer hebben wij masterclasses verzorgd over de navolgende onderwerpen:

  • Contracten;
  • Reorganisaties;
  • Ontslagrecht;
  • Samenwerkingsverbanden;
  • Flex BV;
  • Ondernemingsraad en medezeggenschap;
  • Algemene voorwaarden;
  • CAO-recht;
  • Wet DBA/ZZP’ers;
  • Arbeidsrecht en harmonisatie in de zorg en kinderopvang.

Onze masterclasses zijn zeer informatief en erop gericht u wegwijs te maken in het betreffende onderwerp van de masterclass. In een masterclass van Van Gelder Advocaten leert u alles over het door u gekozen onderwerp. U kunt een masterclass aanvragen als er bijvoorbeeld sprake is van veranderingen binnen uw organisatie waardoor behoefte ontstaat aan informatie en uitleg over bepaalde onderwerpen. Met een masterclass door Van Gelder Advocaten bereidt u zich goed voor op processen die spelen of gaan spelen binnen uw organisatie.

Een masterclass aanvragen

Heeft u interesse in een masterclass op maat door Van Gelder Advocaten? Neem gerust contact met ons op en leg ons uw wensen voor. We kijken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn en verzorgen graag een masterclass geheel naar uw wensen.

Maak een afspraak

Legal scan

Niet alle organisaties hebben behoefte aan structureel juridisch advies. Een enkele keer per jaar of nog minder, kan natuurlijk ook. Om er snel achter te komen of en wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen, hebben we de Legal Scan ontwikkeld. Aan de hand van enkele online vragen, ontdekt u de waarde van Van Gelder Advocaten voor uw organisatie.

Start de legal scan
person

Reviews

Onze klanten beoordelen ons met een:

9.3

"De betrokkenheid en het empathisch vermogen van de medewerkers is zeer goed te noemen."

Bekijk onze klant recensies

Neem contact op

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis tincidunt sed nunc pulvinar semper. Sed laoreet metus purus, vel dictum nisi tristique sed. Integer a felis tellus. Maecenas ut magna fermentum,

Maak een afspraak Stel uw vraag