REORGANISATIE ADVOCAAT NODIG VOOR UW ONDERNEMING?

Wilt u uw onderneming reorganiseren of worden er andere veranderingen doorgevoerd in bijvoorbeeld productieprocessen? Een reorganisatie advocaat kan u hierbij ondersteunen. Van Gelder Advocaten heeft een gespecialiseerd stappenplan ontwikkeld voor het begeleiden van reorganisaties, en deze reorganisatie-aanpak is al vele malen succesvol gebleken!

Een efficiënte en menselijke advocaat bij uw reorganisatie

Een reorganisatie brengt veel veranderingen mee voor een onderneming en haar medewerkers. Wij gaan uit van een menselijke en efficiënte aanpak. Want de combinatie van een zakelijke en emotionele blik op de verandering leidt tot een goed advies. Om tot een goed reorganisatieplan te komen denkt Van Gelder Advocaten als reorganisatie advocaat graag met u mee, vanaf het eerste moment dat u denkt aan reorganiseren.

Kenmerken reorganisatie advocaat

Van Gelder Advocaten heeft veel ervaring in het adviseren en begeleiden van ondernemers in een reorganisatietraject binnen diverse branches. Gedurende reorganisatietrajecten staan voor ons als reorganisatie advocaat de volgende punten qua werkwijze centraal:

  • Bevlogenheid; wij zetten ons met hart en ziel in, vol vuur vechten wij voor onze cliënten.
  • Helderheid; wij communiceren in heldere taal en maken duidelijke afspraken. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent.
  • Strategie; ondernemen draait om keuzes maken, en wij maken de juiste strategische keuzes door oog voor detail en creatief denken, zonder dat een ego in de weg zit.

Benieuwd naar wat een reorganisatie advocaat voor u kan betekenen?

Van Gelder Advocaten denkt als gespecialiseerd reorganisatie advocaat graag met u mee over de reorganisatie binnen uw onderneming. Maak hiervoor een vrijblijvende afspraak voor een kennismaking, waarin we de mogelijkheden bespreken.

Maak een afspraak

Neem contact op

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis tincidunt sed nunc pulvinar semper. Sed laoreet metus purus, vel dictum nisi tristique sed. Integer a felis tellus. Maecenas ut magna fermentum,

Maak een afspraak Stel uw vraag