Referenties

Onderstaand volgen enkele referenties van onze klanten:

 

"De persoonlijke benadering van Van Gelder Advocaten past goed bij ons."

"No nonsense, kordaat, to the point, zeer flexibel en klantgericht. Echt advocaten die in de bres springen voor hun cliënt, zelfs in het weekend. Een fijne samenwerking!"

"Het is heel prettig schakelen met Van Gelder Advocaten. Zij zijn behulpzaam en laagdrempelig; de adviezen zijn kundig, snel en accuraat."

"Aangezien wij in een dynamische markt opereren en kwaliteit en dienstverlening hoog in ons vaandel hebben staan, verwachten wij ook van externe bedrijven dezelfde hoogwaardige kwaliteit. Van Gelder Advocaten voorziet ons van de gevraagde kwaliteit en dienstverlening. De snelheid waarmee gereageerd wordt op onze behoefte is bijzonder. Daarnaast zien wij dat er ook bij Van Gelder Advocaten veel specialisme aanwezig is. Doordat Van Gelder Advocaten dezelfde kernwaarden als Van Eijck hanteert, passen wij goed bij elkaar. De kennissessies die Van Gelder Advocaten geeft zijn voor ons ook altijd zeer welkom en gewaardeerd. Als u met uw voertuig strandt dan belt u Van Eijck. Als u juridisch strandt dan belt u Van Gelder Advocaten :-)! "

"Richting B.V. werkt al enkele jaren naar alle tevredenheid samen met Marieke van Gelder en haar team. Marieke is pragmatisch, denkt goed mee en er kan ook nog goed gelachen worden met haar en natuurlijk ook met het team. Onlangs heeft Marieke ons nog een stoomcursus Privacy 2.0 gegeven. Dit was ontzettend leuk en leerzaam. Marieke en haar team zijn altijd goed bereikbaar, staan open voor een goede discussies en daarom werken wij zo graag met ze samen."

"Een team van deskundigen dat altijd paraat staat, graag helpt, kennis deelt en adviezen geeft indien nodig. Bij juridische vraagstukken ontzorgen zij ons en onze klanten. Wij kunnen Van Gelder Advocaten aan iedereen van harte aanbevelen."

"Compleetheid van het antwoord. Concreet, snel en goed toepasbaar."

"De betrokkenheid en het empathisch vermogen van de medewerkers is zeer goed te noemen."

"Snelle terugkoppeling op gestelde vragen."

"Wanneer wij Van Gelder Advocaten nodig hebben, staan zij altijd klaar. Ze bellen altijd terug en geven een goed advies."

"Ze bieden een luisterend oor en kunnen snel schakelen."

"Het 'abonnement' wordt als positief ervaren waardoor er een laagdrempeligheid ontstaat om snel te sparren over juridische zaken/contracten."

"Begeleiding van het reorganisatietraject binnen onze organisatie. Niet alleen op juridisch vlak maar ook op persoonlijk vlak. Er werd ook steeds gezocht naar individuele oplossingen voor betrokken collega's."

"Door hun betrouwbaarheid, kennis en compassie!"

"Op basis van mijn positieve ervaringen heb ik Van Gelder Advocaten aanbevolen bij anderen, die daar inmiddels ook naar alle tevredenheid gebruik van hebben gemaakt."

Klanten beoordelen ons met een:

9,3

Neem contact op

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken, neemt u gerust contact op met ons kantoor.
Wij maken graag tijd voor u vrij.

Stel uw vraag Maak een afspraak