Referenties

"De persoonlijke benadering van Van Gelder Advocaten past goed bij ons."

"No nonsense, kordaat, to the point, zeer flexibel en klantgericht. Echt advocaten die in de bres springen voor hun cliënt, zelfs in het weekend. Een fijne samenwerking!"

"Het is heel prettig schakelen met Van Gelder Advocaten. Zij zijn behulpzaam en laagdrempelig; de adviezen zijn kundig, snel en accuraat."

"Aangezien wij in een dynamische markt opereren en kwaliteit en dienstverlening hoog in ons vaandel hebben staan, verwachten wij ook van externe bedrijven dezelfde hoogwaardige kwaliteit. Van Gelder Advocaten voorziet ons van de gevraagde kwaliteit en dienstverlening. De snelheid waarmee gereageerd wordt op onze behoefte is bijzonder. Daarnaast zien wij dat er ook bij Van Gelder Advocaten veel specialisme aanwezig is. Doordat Van Gelder Advocaten dezelfde kernwaarden als Van Eijck hanteert, passen wij goed bij elkaar. De kennissessies die Van Gelder Advocaten geeft zijn voor ons ook altijd zeer welkom en gewaardeerd. Als u met uw voertuig strandt dan belt u Van Eijck. Als u juridisch strandt dan belt u Van Gelder Advocaten :-)!"

"Een team van deskundigen dat altijd paraat staat, graag helpt, kennis deelt en adviezen geeft indien nodig. Bij juridische vraagstukken ontzorgen zij ons en onze klanten. Wij kunnen Van Gelder Advocaten aan iedereen van harte aanbevelen."

"Richting B.V. werkt al enkele jaren naar alle tevredenheid samen met Marieke van Gelder en haar team. Marieke is pragmatisch, denkt goed mee en er kan ook nog goed gelachen worden met haar en natuurlijk ook met het team. Onlangs heeft Marieke ons nog een stoomcursus Privacy 2.0 gegeven. Dit was ontzettend leuk en leerzaam. Marieke en haar team zijn altijd goed bereikbaar, staan open voor een goede discussie en daarom werken wij zo graag met ze samen."

Neem contact op

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken, neemt u gerust contact op met ons kantoor.
Wij maken graag tijd voor u vrij.

Stel uw vraag Maak een afspraak