Melanie Hermes

Melanie is als advocaat privacy- en arbeidsrecht aan Van Gelder Advocaten verbonden. Daarnaast is zij teamleider van team privacyrecht. Deze combinatie van enerzijds zelf met de voeten in de klei en anderzijds het mogen aansturen van collega's en het ontwikkelen van nieuwe ideeën past haar goed. Een samenwerking in een team is dan ook wat zij voorheen als zelfstandig ondernemer miste. Dat ondernemerschap zit echter wel nog altijd in haar bloed, zodat zij goed de taal van haar ondernemende cliënten spreekt en weet wat hen bezighoudt. Hierdoor kan Melanie proactief meedenken en wordt juridisch gedoe waar mogelijk voorkomen.

Persoonlijk, gedreven en met oog voor detail
Wanneer Melanie zich in een zaak vastbijt, dan laat zij pas los zodra het maximale eruit is gehaald. Hierdoor ontstaat vaak een intensieve samenwerking met de cliënt. Daarbij is zij niet van de onnodige poespas, maar heeft zij wel oog voor detail. Verwacht van Melanie dan ook geen ellenlange memo's; liever houdt zij zich bezig met gerichte stappen die tot een oplossing van het probleem of vraagstuk leiden.
 
Nooit uitgeleerd
Met het afronden van twee universitaire studies was Melanie nog lang niet uitgeleerd. Zij heeft hierna nog diverse verdiepende trainingen binnen een breed (juridisch) perspectief gevolgd, is CIPP/E en CIPM gecertificeerd. Bovendien volgt zij thans de postacademische specialisatieopleiding Arbeidsrecht aan de prestigieuze Grotius academie. Melanie haalt er voldoening uit haar kennis met anderen te delen en zij schreef dan ook al een boek op het snijvlak privacy- en arbeidsrecht en verzorgt regelmatig trainingen.

Buiten kantoor houdt Melanie zich graag bezig met fotografie en is zij regelmatig in de stad Parijs te vinden.

CONTACT OPNEMEN
melanie hermes

Legal scan

Niet alle organisaties hebben behoefte aan structureel juridisch advies. Een enkele keer per jaar of nog minder, kan natuurlijk ook. Om er snel achter te komen of en wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen, hebben we de Legal Scan ontwikkeld. Aan de hand van enkele online vragen, ontdekt u de waarde van Van Gelder Advocaten voor uw organisatie.

Start de legal scan
person

Reviews

Onze klanten beoordelen ons met een:

9.3

"De betrokkenheid en het empathisch vermogen van de medewerkers is zeer goed te noemen."

Bekijk onze klant recensies

Neem contact op

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken, neemt u gerust contact op met ons kantoor.
Wij maken graag tijd voor u vrij.

Maak een afspraak Stel uw vraag