Melanie Hermes

Wat typeert Melanie?
Wanneer Melanie zich in een zaak vastbijt, dan laat zij pas los zodra het maximale eruit is gehaald. Hierdoor ontstaat vaak een intensieve samenwerking met de cliënt. Daarbij is zij niet van de onnodige poespas, maar heeft zij wel oog voor detail. Verwacht van Melanie dan ook geen ellenlange memo's; liever houdt zij zich bezig met gerichte stappen die tot een oplossing van het probleem of vraagstuk leiden.

Waar komt de ervaring vandaan?
Met het afronden van twee universitaire studies was Melanie nog lang niet uitgeleerd. Zij heeft hierna nog diverse verdiepende trainingen binnen een breed (juridisch) perspectief gevolgd, is CIPP/E en CIPM gecertificeerd. Bovendien heeft zij de postacademische specialisatieopleiding Arbeidsrecht aan de prestigieuze Grotius academie afgerond (cum laude). Melanie haalt er voldoening uit haar kennis met anderen te delen en zij schreef dan ook al een boek op het snijvlak privacy- en arbeidsrecht en verzorgt regelmatig trainingen.

Wie is Melanie verder?
Buiten kantoor houdt Melanie zich graag bezig met fotografie en is zij regelmatig in de stad Parijs te vinden. Melanie heeft een grote liefde voor dieren en is sinds 2022 bestuurder bij Dierenopvangcentrum Breda. Dit creëert een mooie balans tussen de commerciële rol die zij dagelijks bij Van Gelder Advocaten vervult en het maatschappelijke aspect van dierenwelzijn bij het dierenasiel.

CONTACT OPNEMEN
melanie hermes