Marieke van Gelder

Advocaat/ Partner met power & creativiteit
Marieke is binnen Van Gelder Advocaten de oprichtster en de firestarter van het bedrijf. Bij haar komen heel veel ideeën vandaan voor wat betreft nieuwe producten, diensten of mogelijkheden. De creatieve ideeën bruisen dag en nacht uit haar koker, waarbij ze ook nog extern als erg klant- en mensgericht bekend staat.

Ondernemend & optimistisch
Na haar opleiding deed ze ervaring op als advocaat in het ondernemingsrecht, het insolventierecht, het arbeidsrecht, privacyrecht en bij reorganisaties en bedrijfsovernames. En ondertussen borrelde haar ondernemersbloed.  Toen de tijd hiervoor rijp was, greep ze haar kans: Van Gelder Advocaten was een feit.

Marieke pakt elke zaak doelgericht en onbevangen aan. Moeiteloos verplaatst ze zich in het perspectief van haar klanten, veelal mede-ondernemers. Deze leren haar kennen als efficiënt, openminded en optimistisch. Met deze laatste eigenschappen - de brede kijk en de positieve instelling - zijn haar juridische oplossingen regelmatig verrassend. Bovendien is ze ambitieus. "Ik ben graag de beste in wat ik doe."

Maatschappelijk betrokken
De betrokkenheid die Marieke in haar werk legt, manifesteert zich ook buiten haar werk. Ze is onder meer als bestuurslid en vrijwilliger betrokken (geweest) bij diverse maatschappelijke organisaties, zoals in de culturele branche, sociale werkvoorziening, netwerk voor vrouwen en Rotary Club Oisterwijk De Kampina. Zeer diverse organisaties kortom, die haar brede interesse in de medemens laten zien.

Binnen Van Gelder Advocaten wordt elk jaar een substantieel bedrag uitgetrokken voor steun aan maatschappelijk relevante organisaties. De afgelopen jaren is er onder meer samengewerkt met het Ronald McDonald Huis in Tilburg en Cello Zorg in Sint-Michielsgestel en 's-Hertogenbosch.

Linkedin profiel

CONTACT OPNEMEN
Marieke van Gelder

Neem contact op

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken, neemt u gerust contact op met ons kantoor.
Wij maken graag tijd voor u vrij.

Maak een afspraak Stel uw vraag