Marieke van Gelder

Wat typeert Marieke?
Marieke is de oprichtster en de firestarter van het kantoor. Bij haar komen veel ideeën vandaan voor
wat betreft nieuwe producten, diensten en mogelijkheden. De creatieve ideeën bruisen dag en nacht uit haar koker, waarbij ze bij de relaties van kantoor ook als zeer klant- en mensgericht bekend staat.

Marieke pakt elke zaak doelgericht en onbevangen aan. Moeiteloos verplaatst ze zich in hetperspectief van haar klanten, veelal mede-ondernemers. Deze leren haar kennen als efficiënt,openminded en optimistisch. Met deze laatste eigenschappen - de brede kijk en de positieve instelling - zijn haar juridische oplossingen regelmatig verrassend. Bovendien is ze ambitieus. "Ik ben graag de beste in wat ik doe."

Waar komt de ervaring vandaan?
Na haar opleiding deed ze ervaring op als advocaat in het ondernemingsrecht, insolventierecht, arbeidsrecht, privacyrecht en bij reorganisaties en bedrijfsovernames. En ondertussen borrelde haar ondernemersbloed. Toen de tijd hiervoor rijp was, greep ze haar kans: Van Gelder Advocaten was een feit.

Wie is Marieke verder?
De betrokkenheid die Marieke in haar werk legt, manifesteert zich ook buiten haar werk. Ze is onder meer als bestuurslid en vrijwilliger betrokken (geweest) bij diverse maatschappelijke organisaties, zoals in de zorg, culturele branche, sociale werkvoorziening, netwerk voor vrouwen en Rotary Club Oisterwijk De Kampina. Zeer diverse organisaties kortom, die haar brede interesse in de medemens laten zien.

CONTACT OPNEMEN
Marieke van Gelder