Marieke van Gelder

Advocaat - Partner
Vanaf haar vroegere jeugd heeft Marieke van Gelder al een bijzondere interesse in het oplossen van onrechtvaardige situaties in haar omgeving. Ze koos dan ook heel bewust voor een studie Rechten. Hiermee zou ze mensen kunnen helpen om problemen te voorkomen dan wel uit de wereld te helpen. Na haar opleiding deed ze ervaring op als advocaat in het ondernemingsrecht, het arbeidsrecht en bij reorganisaties en bedrijfsovernames. En ondertussen borrelde haar ondernemersbloed. Toen de tijd hiervoor rijp was, greep ze haar kans: Van Gelder Advocaten was een feit.

Ondernemend
Marieke is een zakenvrouw in hart en nieren. Ze pakt elke zaak doelgericht en onbevangen aan. Moeiteloos verplaatst ze zich in het perspectief van haar klanten, veelal mede-ondernemers. Deze leren haar kennen als efficiënt, openminded en optimistisch. Met deze laatste eigenschappen - de brede kijk en de positieve instelling - zijn haar juridische oplossingen regelmatig verrassend. Bovendien is ze ambitieus. "Ik ben graag de beste in wat ik doe."

Dynamisch
De dynamiek die Marieke in haar werk legt, manifesteert zich ook buiten haar werk. Ze was en is als vrijwilliger actief voor diverse maatschappelijke instanties, waaronder het Oisterwijkse 4 mei-comité, de verbindende factor tussen het ideaal van vrijheid, democratie en Dodenherdenking. Daarnaast is zij regelmatig gastspreker tijdens congressen en op seminars bij bedrijven.

Linkedin profiel

CONTACT OPNEMEN
Marieke

Legal scan

Niet alle organisaties hebben behoefte aan structureel juridisch advies. Een enkele keer per jaar of nog minder, kan natuurlijk ook. Om er snel achter te komen of en wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen, hebben we de Legal Scan ontwikkeld. Aan de hand van enkele online vragen, ontdekt u de waarde van Van Gelder Advocaten voor uw organisatie.

Start de legal scan
person

Reviews

Onze klanten beoordelen ons met een:

9.3

"De betrokkenheid en het empathisch vermogen van de medewerkers is zeer goed te noemen."

Bekijk onze klant recensies

Neem contact op

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis tincidunt sed nunc pulvinar semper. Sed laoreet metus purus, vel dictum nisi tristique sed. Integer a felis tellus. Maecenas ut magna fermentum,

Maak een afspraak Stel uw vraag