Marieke van Gelder

Advocaat - Partner
Vanaf haar vroegere jeugd heeft Marieke van Gelder al een bijzondere interesse in het oplossen van onrechtvaardige situaties in haar omgeving. Ze koos dan ook heel bewust voor een studie Rechten. Hiermee zou ze mensen kunnen helpen om problemen te voorkomen dan wel uit de wereld te helpen. Na haar opleiding deed ze ervaring op als advocaat in het ondernemingsrecht, het arbeidsrecht en bij reorganisaties en bedrijfsovernames. En ondertussen borrelde haar ondernemersbloed. Toen de tijd hiervoor rijp was, greep ze haar kans: Van Gelder Advocaten was een feit.

Ondernemend
Marieke is een zakenvrouw in hart en nieren. Ze pakt elke zaak doelgericht en onbevangen aan. Moeiteloos verplaatst ze zich in het perspectief van haar klanten, veelal mede-ondernemers. Deze leren haar kennen als efficiënt, openminded en optimistisch. Met deze laatste eigenschappen - de brede kijk en de positieve instelling - zijn haar juridische oplossingen regelmatig verrassend. Bovendien is ze ambitieus. "Ik ben graag de beste in wat ik doe."

Dynamisch
De dynamiek die Marieke in haar werk legt, manifesteert zich ook buiten haar werk. Ze was en is als vrijwilliger actief voor diverse maatschappelijke instanties, waaronder het Oisterwijkse 4 mei-comité, de verbindende factor tussen het ideaal van vrijheid, democratie en Dodenherdenking. Daarnaast is zij regelmatig gastspreker tijdens congressen en op seminars bij bedrijven.

Linkedin profiel

Contact opnemen

Telefoon: 088 - 88 40 840