Lieve van Dooijeweerd

Ik ben Lieve van Dooijeweerd, 20 jaar en bezig met mijn derde jaar van de Bachelor Ondernemingsrecht aan de Universiteit van Tilburg. Als ik deze binnenkort heb afgerond wil ik graag een Master gaan doen en ik hoop er de komende periode achter te komen in welk vakgebied. In ieder geval een Master waarbij ik mijn civiel effect kan verkrijgen.
In mijn vrije tijd ben ik vaak op pad met mijn vriendinnen of vriend. Ik vind het leuk om te reizen en nieuwe plekken te ontdekken. Om ook nog een beetje sportief bezig te zijn sta ik twee keer in de week op het hockeyveld al vind ik de derde helft ook wel erg gezellig.
Ik werk met veel plezier bij Van Gelder Advocaten in de functie van junior juridisch medewerker. Ik leer veel en wil graag een bijdrage leveren aan het succes van de organisatie!

Foto_Lieve_klein_website

Neem contact op

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken, neemt u gerust contact op met ons kantoor.
Wij maken graag tijd voor u vrij.

Stel uw vraag Maak een afspraak