Jurriën Laros

Na zijn studie is Jurriën bijna 6 jaar werkzaam geweest bij een grote rechtsbijstandsverzekeraar. In die tijd heeft Jurriën ervaring opgedaan in alle facetten van het arbeidsrecht. Zo weet hij haarfijn wat er aan beide kanten speelt.

Bij Van Gelder Advocaten houdt Jurriën zich dan ook vooral bezig met het arbeidsrecht. Jurriën staat voor een goede persoonlijke relatie met zijn cliënten. Met zijn enthousiasme en toegankelijkheid zorgt hij ervoor dat de cliënt het gevoel heeft altijd bij hem aan te kunnen kloppen. Samen met de cliënt kijkt hij naar de meest praktische oplossing voor een probleem. Hij houdt hierbij rekening met alle juridische, gevoelsmatige en financiële aspecten.
Daarbij zorgt hij ervoor dat juridische problemen zoveel als mogelijk voorkomen worden. Dit bijvoorbeeld door cliënten te begeleiden bij het maken van duidelijke afspraken en door het proactief delen van nieuwe kennis binnen zijn vakgebied. Wanneer zich onverhoopt toch een geschil voordoet, mag de cliënt erop vertrouwen dat Jurriën zich in de zaak vastbijt en zorgt voor de beste oplossing.

Buiten kantoor is Jurriën vaak te vinden op de tennisbaan, in een restaurant of bij de lokale voetbalclub Willem II Tilburg.

Jurrien Laros

Legal scan

Niet alle organisaties hebben behoefte aan structureel juridisch advies. Een enkele keer per jaar of nog minder, kan natuurlijk ook. Om er snel achter te komen of en wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen, hebben we de Legal Scan ontwikkeld. Aan de hand van enkele online vragen, ontdekt u de waarde van Van Gelder Advocaten voor uw organisatie.

Start de legal scan
person

Reviews

Onze klanten beoordelen ons met een:

9.3

"De betrokkenheid en het empathisch vermogen van de medewerkers is zeer goed te noemen."

Bekijk onze klant recensies

Neem contact op

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken, neemt u gerust contact op met ons kantoor.
Wij maken graag tijd voor u vrij.

Maak een afspraak Stel uw vraag