Judith Peeters

Interne organisatieadviseur
Judith is binnen Van Gelder Advocaten organisatieadviseur. De kwaliteit van de dienstverlening en de kernwaarden van Van Gelder Advocaten hebben gezorgd voor zeer tevreden klanten en een snelle groei van de organisatie. Om de professionals binnen Van Gelder Advocaten goed te kunnen blijven faciliteren in hun werk en het managementteam te ondersteunen, geeft Judith advies en deelt zij kennis waar nodig. Judith geeft aandacht aan de mensen, de organisatie en de processen zodat de klant- én medewerkerstevredenheid hoog blijft.

Maatschappelijk betrokken
De betrokkenheid die Judith in haar werk legt, manifesteert zich ook buiten haar werk. Ze heeft meerdere opdrachten in de cultuursector gedaan, vervult een toezichtfunctie in de zorg en doet vrijwilligerswerk voor onderwijsorganisaties.

Judith Peeters

Legal scan

Niet alle organisaties hebben behoefte aan structureel juridisch advies. Een enkele keer per jaar of nog minder, kan natuurlijk ook. Om er snel achter te komen of en wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen, hebben we de Legal Scan ontwikkeld. Aan de hand van enkele online vragen, ontdekt u de waarde van Van Gelder Advocaten voor uw organisatie.

Start de legal scan
person

Reviews

Onze klanten beoordelen ons met een:

9.3

"De betrokkenheid en het empathisch vermogen van de medewerkers is zeer goed te noemen."

Bekijk onze klant recensies

Neem contact op

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken, neemt u gerust contact op met ons kantoor.
Wij maken graag tijd voor u vrij.

Stel uw vraag Maak een afspraak