Casper de Bont

Pragmatisch, deskundig en oog voor detail
Casper heeft een pragmatische kijk op zaken en oog voor detail. Hiermee weet hij op doeltreffende wijze de belangen van cliënten te behartigen. Niet alleen bij het oplossen van problemen, maar juist ook ter voorkoming daarvan. Voor een deskundig sparringpartner bent u bij Casper aan het juiste adres.

Een geschil brengt vaak meer met zich mee dan alleen het zakelijke aspect daarvan. De invloed in de persoonlijke sfeer kan groot zijn, maar ook de impact op bijvoorbeeld de reputatie van de onderneming. Juist door op dit soort momenten hét verschil te kunnen maken geeft Casper veel energie.

“Voorkomen is beter dan genezen”
Nog liever zorgt hij er op voorhand voor dat het zover niet zal komen. Dit bijvoorbeeld door cliënten te begeleiden bij het maken van duidelijke afspraken met andere partijen of door al in een eerder stadium de mogelijke risico’s en wederzijdse belangen in kaart te brengen. Dat voor cliënten vaak juist hier de grootste winst kan worden behaald, zal Casper niet uit het oog verliezen.

Buiten kantoor is Casper vaak te vinden op zijn fiets, in de natuur of in de buurt van een of meer bijzondere auto’s.CONTACT OPNEMEN

_XZI5019VKCP2

Legal scan

Niet alle organisaties hebben behoefte aan structureel juridisch advies. Een enkele keer per jaar of nog minder, kan natuurlijk ook. Om er snel achter te komen of en wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen, hebben we de Legal Scan ontwikkeld. Aan de hand van enkele online vragen, ontdekt u de waarde van Van Gelder Advocaten voor uw organisatie.Start de legal scan

person

Reviews

Onze klanten beoordelen ons met een:

9.3

“De betrokkenheid en het empathisch vermogen van de medewerkers is zeer goed te noemen.”Bekijk onze klant recensies

Neem contact op

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken, neemt u gerust contact op met ons kantoor.
Wij maken graag tijd voor u vrij.Maak een afspraak
Stel uw vraag