Dennis van Leeuwen

Wat typeert Dennis?
Dennis is een jonge, gedreven jurist, die zich aan het ontwikkelen is op het rechtsgebied ondernemingsrecht. Bij iedere nieuwe case maakt hij de sector ‘eigen’ en gaat hij oplossingsgericht te werk. Meedenken met de cliënt, toegankelijke communicatie, maar ook eerlijk en transparant wanneer dit van toepassing is kenmerken Dennis als persoon. ‘’In adviezen probeer ik tot de bodem te gaan, en altijd duidelijke, praktische antwoorden te geven op vraagstukken.’’

Waar komt de ervaring vandaan?
Dennis heeft zowel zijn Bachelor in de Rechten met de specialisatie Ondernemingsrecht als zijn Master Ondernemingsrecht behaald aan de Universiteit van Tilburg. Tijdens zijn studieperiode heeft hij 1,5 jaar stage gelopen bij de Rechtswinkel Tilburg, waarbij de focus lag op de sociale advocatuur waarin voornamelijk consumentenrecht en huurrecht aan bod kwamen. Vervolgens is hij stage gaan lopen bij Van Gelder Advocaten en heeft hij destijds kennisgemaakt met de praktijk van het ondernemingsrecht, dit beviel hem zeer goed. Dennis versterkt, als jurist, team Ondernemingsrecht dan ook met veel plezier.

Wie is Dennis verder?
Dennis is een sportief type en beoefent al jaren de rugbysport bij Rugby Club Tilburg. Zowel in zijn vrije tijd als op de werkvloer is hij een échte teamplayer. Na de training is hij vaak in het clubhuis te vinden en zijn vrije tijd spendeert hij graag met zijn vrienden.

Foto Dennis van Leeuwen.jpeg