Donderdag 15 april 2021 (08:00-09:00 uur)

Mr. Adriënne van Geel en mr. Jorn van der Wal geven u in 45 minuten inzicht in de juridische spelregels bij een reorganisatie. Na het webinar ontvangt u van ons (kosteloos) de praktische en onmisbare routekaart “reorganisatie”.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door hier te klikken.

Kunt u op 15 april 2021 het webinar niet live bijwonen? Geen probleem! Wij bieden u een link aan waarmee u het webinar tot 1 juli 2021 kunt terugkijken. 

Wat komt er aan bod? 

Het coronavirus en de maatregelen van de overheid zorgen nog altijd voor onzekere tijden voor werkgevers en werknemers. Hoewel de overheid het bedrijfsleven en andere (maatschappelijke) organisaties financieel ondersteunt, merken we dat deze ondersteuning steeds vaker niet toereikend is. Op dat moment kan een reorganisatie nog de enige manier zijn om kosten te besparen. Maar: waar begin je? Wat houdt het afspiegelingsbeginsel in? In hoeverre moet de ondernemingsraad betrokken worden bij de reorganisatie? Hoe om te gaan met arbeidsongeschikte werknemers?

In ons webinar komen deze en meer vragen aan de orde. Daarnaast geeft onze praktische routekaart, die we u in digitale vorm aanbieden, u na het webinar een instrument om reorganisatieplannen eenvoudiger op papier te zetten. Wij helpen u vervolgens graag met de uitvoering.

Programma/informatie

07.45 uur  digitale inloop
08.00 uur  aanvang webinar
08.45 uur  gelegenheid voor vragen
09.00 uur  einde

Locatie webinar 

Achter uw computer, waar u maar wilt!  U ontvangt uiterlijk 14 april 2021 een link naar het webinar!

Kosten

Deelname aan het webinar is kosteloos