Casper de Bont

Wat typeert Casper?
Casper heeft een pragmatische kijk op zaken en oog voor detail. Hiermee weet hij op doeltreffendewijze de belangen van cliënten te behartigen. Niet alleen bij het oplossen van problemen, maar juist ook ter voorkoming daarvan. Voor een deskundig sparringpartner bent u bij Casper aan het juiste adres. Een geschil brengt vaak meer met zich mee dan alleen het zakelijke aspect daarvan. De invloed in de persoonlijke sfeer kan groot zijn, maar ook de impact op bijvoorbeeld de reputatie van de onderneming. Juist door op dit soort momenten hét verschil te kunnen maken geeft Casper veel energie.

"Voorkomen is beter dan genezen" Nog liever zorgt hij er op voorhand voor dat het zover niet zal komen. Dit bijvoorbeeld door cliënten te begeleiden bij het maken van duidelijke afspraken met andere partijen of door al in een eerder stadium de mogelijke risico’s en wederzijdse belangen in kaart te brengen. Dat voor cliënten vaak juist hier de grootste winst kan worden behaald, zal Casper niet uit het oog verliezen.

Waar komt de ervaring vandaan?
Sinds 2016 is Casper werkzaam als advocaat en na ervaring opgedaan te hebben bij twee kantoren is hij gestart als advocaat en inmiddels ook MT-lid bij Van Gelder Advocaten.

Wie is Casper verder?
Buiten kantoor is Casper vaak te vinden op zijn fiets, in de natuur of in de buurt van een of meer bijzondere auto's.

_XZI5019VKCP2