Uw privacy- en datalekspecialist

Van Gelder Advocaten is uw kennispartner op het gebied van privacy en gegevensbescherming.
Wij zijn bekend met alle ontwikkelingen rondom de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Vraagstukken met betrekking tot datalekken, cybercrime, identificatie, internationale doorgifte, nieuwe rechten van betrokkenen en verwerkersovereenkomsten zijn ons ruim bekend.

Samen met uitgeverij Indicator heeft Van Gelder Advocaten eerder het boek ‘Beveiligen van uw bedrijfsgegevens van klanten en financiën, pure noodzaak!’ uitgebracht. Een tweede druk, geheel toegespitst op de nieuwe wetgeving, volgt in maart 2018.

Wilt u advies?
Bent u benieuwd naar wat Van Gelder Advocaten voor u kan betekenen als privacy- en datalek specialist? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen rondom de AVG, houdt onze website en blogs dan in de gaten! Daarnaast bieden wij een Legal Scan Datalekken aan, waarbij wij voor u nagaan in hoeverre uw onderneming data-proof is.

Maak een afspraak

Specialismes

Legal scan

Niet alle organisaties hebben behoefte aan structureel juridisch advies. Een enkele keer per jaar of nog minder, kan natuurlijk ook. Om er snel achter te komen of en wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen, hebben we de Legal Scan ontwikkeld. Aan de hand van enkele online vragen, ontdekt u de waarde van Van Gelder Advocaten voor uw organisatie.

Start de legal scan
person

Reviews

Onze klanten beoordelen ons met een:

9.3

"De betrokkenheid en het empathisch vermogen van de medewerkers is zeer goed te noemen."

Bekijk onze klant recensies

Neem contact op

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis tincidunt sed nunc pulvinar semper. Sed laoreet metus purus, vel dictum nisi tristique sed. Integer a felis tellus. Maecenas ut magna fermentum,

Maak een afspraak Stel uw vraag