CAO ADVOCAAT GEZOCHT?

Behoefte aan advies van een CAO advocaat? Van Gelder Advocaten is gespecialiseerd in het begrijpen en uitleggen van CAO’s en andere onderdelen van het arbeidsrecht. Een advies over de CAO kan gewenst zijn als er bijvoorbeeld zaken in uw onderneming gaan veranderen. Wij denken graag met u mee over de naleving van de CAO en andere juridische vraagstukken.

Hoe onze CAO advocaat te werk gaat

Van Gelder Advocaten heeft een brede ervaring in zowel de advies- als procedurepraktijk binnen diverse branches. Omdat wij zelf ondernemers zijn, kunnen we ons als CAO advocaat goed inleven. Bij ons worden zakelijke evenals emotionele belangen meegenomen in het advies, want wij weten dat juist deze combinatie leidt tot een goed eindresultaat.

Belangrijke kernwaarden voor ons als CAO advocaat

Van Gelder Advocaten hanteert een drietal kernwaarden als CAO advocaat binnen haar werkwijze, namelijk:

  • Bevlogenheid; wij zetten ons met hart en ziel in, vol vuur vechten wij voor onze cliënten.
  • Helderheid; wij communiceren in heldere taal en maken duidelijke afspraken. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent.
  • Strategie; ondernemen draait om keuzes maken, en wij maken de juiste strategische keuzes door oog voor detail en creatief denken, zonder dat een ego in de weg zit.

Benieuwd naar wat we als CAO advocaat voor u kunnen betekenen?

Van Gelder Advocaten denkt graag met u mee tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Hierin bespreken we samen de mogelijkheden. Interesse? Maak dan nu een afspraak! En laat onze CAO advocaat meedenken over uw vraagstuk(ken).

Maak een afspraak

Neem contact op

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis tincidunt sed nunc pulvinar semper. Sed laoreet metus purus, vel dictum nisi tristique sed. Integer a felis tellus. Maecenas ut magna fermentum,

Maak een afspraak Stel uw vraag