Britt Tillemans

Senior advocaat ondernemingsrecht
Britt heeft ruime ervaring in de ondernemingsrechtelijke advies- en procespraktijk. Zij staat zowel ondernemingen en organisaties als bestuurders en aandeelhouders bij op het terrein van het ondernemingsrecht. Tevens heeft Britt opgetreden als curator in faillissementen. Met die opgedane kennis adviseert en begeleidt zij aandeelhouders en bestuurders en hun ondernemingen die in financieel opzicht in zwaar weer verkeren.

Betrokken, gedreven en deskundig
Cliënten waarderen Britt vanwege haar pragmatische instelling en betrokkenheid. Britt is een toegewijde en toegankelijke specialist.

'Ik kom uit een ondernemersfamilie; het ondernemerschap is mij van jongs af aan meegegeven. Sommige ondernemers zien het recht als een obstakel voor hun bedrijf. Ik zie het recht als een instrument om gewenste doelen te bereiken. Door de oprechte interesse in wat mijn cliënten bezighoudt, ben ik goed in staat mee te denken en als sparringspartner te fungeren'.

Ervaring, opleiding en functie
Britt Tillemans is met ingang van 1 maart 2022 werkzaam bij Van Gelder Advocaten. Britt heeft vanaf medio 2010 tot eind 2021 opgetreden als advocaat op het gebied van ondernemingsrecht en insolventierecht. In mei 2022 is zij herbeëdigd door rechtbank Zeeland-West-Brabant. In haar huidige rol ligt de nadruk op het adviseren en assisteren van ondernemers, bestuurders en aandeelhouders op het gebied van ondernemingsrecht, contractenrecht en (het voorkomen van) insolventie.

In 2021 heeft zij de postacademische specialisatieopleiding Vennootschaps- en Ondernemingsrecht aan de Grotius Academie met succes afgerond.

Buiten haar werk houdt Britt van reizen en hardlopen.

LinkedIn profiel

Britt Tillemans