Britt Tillemans

Wat typeert Britt?  
Cliënten waarderen Britt vanwege haar pragmatische instelling en betrokkenheid. Britt is een toegewijde en toegankelijke specialist. 'Ik kom uit een ondernemersfamilie; het ondernemerschap is mij van jongs af aan meegegeven. Sommige ondernemers zien het recht als een obstakel voor hun bedrijf. Ik zie het recht als een instrument om gewenste doelen te bereiken. Door de oprechte interesse in wat mijn cliënten bezighoudt, ben ik goed in staat mee te denken en als sparringpartner te fungeren'. 
 
Waar komt de ervaring vandaan?
Britt Tillemans is met ingang van 1 maart 2022 werkzaam bij Van Gelder Advocaten. Britt heeft vanaf medio 2010 tot eind 2021 opgetreden als advocaat op het gebied van ondernemingsrecht en insolventierecht. In mei 2022 is zij herbeëdigd door rechtbank Zeeland-West-Brabant. In haar huidige rol ligt de nadruk op het adviseren en assisteren van ondernemers, bestuurders en aandeelhouders op het gebied van ondernemingsrecht, contractenrecht en (het voorkomen van) insolventie. In 2021 heeft zij de postacademische specialisatieopleiding Vennootschaps- en Ondernemingsrecht aan de Grotius Academie met succes afgerond.  

Wie is Britt verder?  
Vrije tijd besteed Britt graag zoveel mogelijk aan haar gezin. Verder houdt zij van gezellige etentjes met vrienden en het maken van (lange) wandelingen in de natuur. 

LinkedIn profiel

Britt Tillemans