Anouk van den Brand

Wat typeert Anouk?
Anouk is sociaal, betrokken en weet van nature mensen te leiden. Ze zet zich graag in voor een fijne werkomgeving waarin haar collega's optimaal kunnen functioneren. "Iedereen is anders en kent zijn eigen kwaliteiten en ontwikkelpunten. Het is een leuke uitdaging om dit op een juiste manier te managen".

Waar komt de ervaring vandaan?
Anouk werkt inmiddels een behoorlijk aantal jaren bij Van Gelder Advocaten. Zij is begonnen op het secretariaat en doorgegroeid naar juriste en vervolgens kantoormanager. Deze jaren heeft zij veel gezien en geleerd. Niet alleen juridisch inhoudelijk, maar ook als het gaat om andere zaken die van belang zijn bij het runnen van een bedrijf, in dit geval een advocatenkantoor. "Als advocatenkantoor juridisch inhoudelijk kwaliteit leveren is het allerbelangrijkste, maar daaromheen spelen nog een heleboel andere zaken die goed geregeld moeten zijn." Anouk weet dat als geen ander.

Wie is Anouk verder?
Anouk is niet zo goed in stil zitten. Samen met haar partner en dochtertje woont ze in het buitengebied en is daar veelal in de tuin of bij haar paarden te vinden. Naast haar werk bij Van Gelder Advocaten is ze (samen met haar vader) druk met de opstart van haar eigen onderneming in het doorkweken van bomen en planten (een soort 'tweede kans kwekerij'). Ze gaat er ook graag op uit voor een mooie wandeling en houdt van een feestje op zijn tijd.

CONTACT OPNEMEN
XZI5212BCP2VK-1