Anouk van den Brand

Al op jonge leeftijd de advocatuur ‘ingerold’
Bijna tegelijkertijd met de start van haar studie Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Tilburg, startte Anouk als juridisch secretaresse bij Van Gelder Advocaten. Hierdoor heeft zij tijdens haar studie al veel ervaring op mogen doen binnen de advocatuur. Eerst vanuit haar rol als juridisch secretaresse en later als juridisch medewerker.

Interesse in het vastgoed
Na het behalen van haar masterdiploma Rechtsgeleerdheid maakte Anouk een uitstap naar een rechtsbijstandsverzekeraar waar zij klanten adviseerde over juridische vraagstukken op het gebied van bouwrecht en koop- en verkoop van onroerend goed. Zij kreeg echter al snel ‘heimwee’ naar Van Gelder Advocaten en is in 2019 dan ook teruggekeerd. Anouk behandelt uiteenlopende juridische vraagstukken op het gebied van het contractenrecht en vastgoed, waarbij zij zich de komende tijd met name verder zal verdiepen in het huurrecht. Daarnaast houdt Anouk zich binnen kantoor bezig met diverse management gerelateerde zaken.

Enthousiast, betrokken en gedreven
Dit zijn kernwoorden die Anouk goed omschrijven. Anouk is oprecht geïnteresseerd in wat er bij klanten en collega’s speelt en staat graag voor hen klaar. Daarbij heeft zij oog en gevoel voor de wijze waarop zaken het beste aangevlogen en verwoord kunnen worden. Zij verliest daarbij naast een juridische aanpak ook de praktische mogelijkheden niet uit het oog en neemt haar klanten hier op een passende wijze in mee.

In haar vrije tijd is Anouk veelal op haar paard te vinden. Ook maakt ze graag mooie wandelingen door de natuur en houdt ze van een goed feestje op zijn tijd. 

CONTACT OPNEMEN
XZI5212BCP2VK-1

Legal scan

Niet alle organisaties hebben behoefte aan structureel juridisch advies. Een enkele keer per jaar of nog minder, kan natuurlijk ook. Om er snel achter te komen of en wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen, hebben we de Legal Scan ontwikkeld. Aan de hand van enkele online vragen, ontdekt u de waarde van Van Gelder Advocaten voor uw organisatie.

Start de legal scan
person

Reviews

Onze klanten beoordelen ons met een:

9.3

"De betrokkenheid en het empathisch vermogen van de medewerkers is zeer goed te noemen."

Bekijk onze klant recensies

Neem contact op

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken, neemt u gerust contact op met ons kantoor.
Wij maken graag tijd voor u vrij.

Maak een afspraak Stel uw vraag