Anouk van den Brand

Officemanager / ondersteunend Jurist
Anouk had niet kunnen voorzien dat haar zoektocht naar de juiste studie, waarvoor ze een aantal dagen bij Van Gelder Advocaten heeft meegelopen om te proeven aan de advocatuur, zou leiden tot een functie als Officemanager / ondersteunend Jurist.

Bezige bij
Anouk weet van aanpakken en draait niet snel ergens haar hand voor om. Ze zet zich altijd voor de volle 100% in. Dat is ook het geval als het om haar grote hobby gaat. In haar omgeving staat ze bekend als een erg fanatieke amazone. Naast haar baan bij Van Gelder Advocaten rijdt ze bijna dagelijks meerdere paarden en in het weekend trekt ze er regelmatig op uit om aan wedstrijden deel te nemen. Dit doet ze met veel passie en overtuiging. 'Als ik iets doe, dan wil ik het goed doen'.

CONTACT OPNEMEN
XZI5212BCP2VK-1

Legal scan

Niet alle organisaties hebben behoefte aan structureel juridisch advies. Een enkele keer per jaar of nog minder, kan natuurlijk ook. Om er snel achter te komen of en wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen, hebben we de Legal Scan ontwikkeld. Aan de hand van enkele online vragen, ontdekt u de waarde van Van Gelder Advocaten voor uw organisatie.

Start de legal scan
person

Reviews

Onze klanten beoordelen ons met een:

9.3

"De betrokkenheid en het empathisch vermogen van de medewerkers is zeer goed te noemen."

Bekijk onze klant recensies

Neem contact op

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken, neemt u gerust contact op met ons kantoor.
Wij maken graag tijd voor u vrij.

Maak een afspraak Stel uw vraag