ADVOCAAT ONDERNEMINGSRECHT EINDHOVEN GEZOCHT?

Bent u op zoek naar een advocaat ondernemingsrecht nabij Eindhoven? Van Gelder Advocaten staat voor u klaar! Alleen een team advocaten dat zich kan inleven in uw situatie kan u de juiste oplossing bieden. Wij zijn zelf ondernemers waardoor we goed weten wat belangrijk voor u is in het ondernemerschap. Onze specialisatie is ondernemingsrecht. We denken graag met u mee over uw vraagstuk. Wij vinden het belangrijk dat iedereen op een fijne manier kan doen wat hij of zij wil doen als ondernemer. Advies op het gebied van financiële, emotionele en zakelijke belangen kan dan heel verhelderend zijn. Als advocaat ondernemingsrecht dichtbij Eindhoven hebben wij een brede ervaring in diverse branches.

Wat is ondernemingsrecht?

Ondernemingsrecht is een onderdeel van het privaatrecht, dat zich bezighoudt met rechtspersonen en dan toegespitst op bedrijven met winstoogmerk, dus ondernemingen. De stichting valt daar veelal buiten. Het ondernemingsrecht wordt vaak nog onderverdeeld in rechtspersonenrecht en vennootschapsrecht. Het ondernemingsrecht is breed. Van Gelder Advocaten staat voor u klaar vanaf de start, groei en herstructurering van uw organisatie tot eventuele verkoop. Wilt u advies over bestuursaansprakelijkheid, productaansprakelijkheid, het beoordelen van bepaalde overeenkomsten, het maken van een doorstart of iets heel anders? Als gespecialiseerde advocaat ondernemingsrecht in Eindhoven hebben wij een brede ervaring en we helpen u graag.

Uw advocaat ondernemingsrecht in Eindhoven zet u centraal

Bij Van Gelder Advocaten stellen we als advocaat ondernemingsrecht nabij Eindhoven u als ondernemende mens centraal. Dit doen we altijd met:

  • Bevlogenheid: we doen er alles aan om het beste resultaat voor u te behalen en gaan door het vuur voor onze cliënten.
  • Helderheid: wij communiceren in heldere taal en maken duidelijke afspraken. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent.
  • Een strategie: ondernemen draait om keuzes maken, en wij maken de juiste strategische keuzes door oog voor detail en creatief denken, zonder dat een ego in de weg zit.

Ja, ik heb interesse in een advocaat ondernemingsrecht nabij Eindhoven!

Van Gelder Advocaten is breed inzetbaar en helpt u graag op het gebied van ondernemingsrecht. Heeft u interesse in wat we voor u en uw onderneming zouden kunnen betekenen als ondernemingsrecht advocaat in Eindhoven? Vraag dan naar een vrijblijvend gesprek voor een kennismaking. Wij leggen u graag meer uit over ondernemingsrecht. Daarom kunt u ook altijd contact met ons opnemen bij vragen. U kunt ons bereiken op 088 – 88 40 840.

Maak een afspraak

Neem contact op

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis tincidunt sed nunc pulvinar semper. Sed laoreet metus purus, vel dictum nisi tristique sed. Integer a felis tellus. Maecenas ut magna fermentum,

Maak een afspraak Stel uw vraag