ADVOCAAT ONDERNEMINGSRECHT BREDA GEZOCHT?

Bent u op zoek naar een advocaat ondernemingsrecht nabij Breda? Van Gelder Advocaten bestaat uit een creatief team dat zich kan inleven in uw situatie, omdat wij zelf ondernemers zijn. Alleen een team advocaten dat zich kan inleven in uw situatie kan u de juiste oplossing bieden en daarom weten wij wat belangrijk voor u is in het ondernemerschap. Het ondernemingsrecht is breed. We kunnen u adviseren in het maken van een doorstart, productaansprakelijkheid, bestuursaansprakelijkheid, het beoordelen van bepaalde overeenkomsten of iets heel anders. Laat het ons weten en wellicht heeft u uw advocaat ondernemingsrecht dan wel gevonden. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om daarachter te komen!

Vakgebied advocaat ondernemingsrecht

Onze specialisatie is ondernemingsrecht. We denken graag met u mee over uw vraagstuk. Wij vinden het belangrijk dat iedereen op een fijne manier kan doen wat hij of zij wil doen als ondernemer. Advies op het gebied van financiële, emotionele en zakelijke belangen kan dan heel verhelderend zijn. Als advocaat ondernemingsrecht dichtbij Breda hebben wij een brede ervaring in diverse branches. Zo hebben we ervaring in het onderwijs, de juridische sector, de zorg, de ondernemingsraad, kinderopvang en vele andere branches. Van Gelder Advocaten staat voor u klaar vanaf de start, groei en herstructurering van uw organisatie tot eventuele verkoop.

Uw advocaat ondernemingsrecht in Eindhoven zet u centraal

Bij Van Gelder Advocaten stellen we als advocaat ondernemingsrecht nabij Eindhoven u als ondernemende mens centraal. Dit doen we altijd met:

  • Bevlogenheid: wij zetten ons hart en ziel in, vol vuur vechten wij voor onze cliënten.
  • Helderheid: wij communiceren in heldere taal en maken duidelijke afspraken. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent.
  • Strategie: ondernemen draait om keuzes maken, en wij maken de juiste strategische keuzes door oog voor detail en creatief denken, zonder dat een ego in de weg zit.

Geïnteresseerd in Van Gelder Advocaten als uw advocaat ondernemingsrecht Breda?

Benieuwd naar wat Van Gelder Advocaten voor u kan betekenen als advocaat ondernemingsrecht dichtbij Breda? Van Gelder Advocaten is breed inzetbaar en helpt u graag. Vraag naar een vrijblijvend gesprek voor een kennismaking. Wij leggen u graag meer uit over ondernemingsrecht. Daarom kunt u ook altijd contact met ons opnemen bij vragen. U kunt ons bereiken op 088 – 88 40 840.

Maak een afspraak

Neem contact op

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis tincidunt sed nunc pulvinar semper. Sed laoreet metus purus, vel dictum nisi tristique sed. Integer a felis tellus. Maecenas ut magna fermentum,

Maak een afspraak Stel uw vraag