ADVOCAAT ARBEIDSRECHT NABIJ BREDA

Op zoek naar een advocaat arbeidsrecht dichtbij Breda voor advies op het gebied van arbeidsrecht? Van Gelder Advocaten staat voor u klaar. Arbeidsrecht is een tak van het recht die ziet op de verhouding tussen werkgevers en werknemers. In die arbeidsrelatie heeft de werkgever de dominante positie. Arbeidsrecht ziet onder meer op de bescherming van werknemers, maar ook op veel meer aspecten binnen de werkomgeving. Zit u in een conflict met uw werkgever? Heeft u een vraag over uw arbeidscontract? Dreigt u uw baan te verliezen wegens ziekte? Voor al deze vraagstukken en meer kan Van Gelder Advocaten als advocaat arbeidsrecht vlakbij Breda u helpen. Neem gelijk contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Over arbeidsrecht

Van Gelder Advocaten is als advocatenkantoor onder meer gespecialiseerd in arbeidsrecht. Wij kunnen u onder meer helpen bij kwesties over uw loon, uw arbeidsovereenkomst, een opzegtermijn en ontslagregels. Ook kunnen we u als arbeidsrecht advocaat vlakbij Breda helpen met:

  • Wijziging van arbeidsvoorwaarden;
  • Arbeidsovereenkomst;
  • Reorganisatie;
  • CAO;
  • Reglementen;
  • Ondernemingsraad (OR);
  • (Dreigend) arbeidsconflict;
  • Beëindiging arbeidsovereenkomst: ontslag, opzegging, beëindiging met wederzijds goedvinden;
  • Concurrentie-, relatie-, en geheimhoudingsgeding.

Onze werkwijze als arbeidsrecht advocaat vlakbij Breda

Bij Van Gelder Advocaten werken advocaten met veel ervaring en expertise, alsmede passie voor hun werk. Wij werken hard en doen er alles aan om voor u het beste uit de situatie te halen. Daarbij houden we altijd nauw contact met u, zodat u weet wat u mag verwachten en waar u aan toe bent. Onze arbeidsrecht advocaten nabij Breda zijn creatief en vinden altijd de juiste strategie om u snel en efficiënt met uw kwestie te kunnen helpen. Wij zijn ervaren in zowel het adviseren als het procederen en zijn bekend met allerlei verschillende branches. Als arbeidsrecht advocaat nabij Breda kunnen we u helpen met alle aspecten op het gebied van arbeidsrecht, waaronder individuele kwesties, maar ook kwesties voor ondernemingen of de medezeggenschapsraad.

Schakel ons in als uw advocaat arbeidsrecht dichtbij Breda

Heeft u hulp of advies nodig van een advocaat arbeidsrecht dichtbij Breda? Neem dan contact op met Van Gelder Advocaten. Onze gespecialiseerde en ervaren advocaten op het gebied van arbeidsrecht helpen u graag met uw vraagstuk. Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of meer informatie over arbeidsrecht kunt u contact opnemen door te bellen naar 088 – 88 40 840 of door het contactformulier in te vullen.

Maak een afspraak

Neem contact op

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis tincidunt sed nunc pulvinar semper. Sed laoreet metus purus, vel dictum nisi tristique sed. Integer a felis tellus. Maecenas ut magna fermentum,

Maak een afspraak Stel uw vraag