ADVOCAAT ARBEIDSRECHT IN EINDHOVEN NODIG?

Wilt u advies van een advocaat omtrent arbeidsrecht in Eindhoven of omgeving? Bij Van Gelder Advocaten is een goed advies op het gebied van arbeidsrecht u verzekerd. Arbeidsrecht gaat over de verhouding tussen een werkgever en een werknemer: hun arbeidsrelatie. Arbeidsrecht is nodig om de rechten van de werknemer te beschermen tegen de dominante positie van de werkgever, maar gaat tegelijk veel verder dan dat. Benieuwd of we u of uw onderneming ook kunnen ondersteunen als arbeidsrecht advocaat nabij Eindhoven? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Werkwijze arbeidsrecht advocaat Eindhoven

Van Gelder Advocaten bestaat uit een creatief team dat gebruikmaakt van een sterke tactiek. Wij overwegen en kiezen behendig de juiste strategie om u snel en tactisch te helpen. We hebben zowel in adviseren als procederen veel ervaring opgedaan in diverse branches. Wij behandelen individuele kwesties, maar begeleiden ook ondernemingen of denken mee met de medezeggenschapsraad. Van Gelder Advocaten beschikt ook over de capaciteit om vastgelopen onderhandelingen weer los te trekken.

Daarnaast zijn we als arbeidsrecht advocaat in de buurt van Tilburg erg bevlogen. We doen er alles aan om het beste resultaat voor u te verwezenlijken en gaan voor u door het vuur. Wij houden daarbij van heldere communicatie. Zo weet u wat u van ons mag verwachten en waar u aan toe bent.

Uw arbeidsrecht advocaat nabij Eindhoven adviseert over diverse aspecten:

 • Wijziging van arbeidsvoorwaarden
 • Arbeidsovereenkomst
 • Reorganisatie
 • CAO
 • Reglementen
 • Ondernemingsraad (OR)
  (dreigend) Arbeidsconflict
 • Beëindiging arbeidsovereenkomst: ontslag, opzegging, beëindiging met wederzijds goedvinden
 • Concurrentie-, relatie-, en geheimhoudingsgeding
 • En nog veel meer als arbeidsrecht advocaat in Eindhoven en omgeving!

Heeft u advies nodig over één van de bovenstaande onderwerpen? Van Gelder Advocaten staat voor u klaar als advocaat arbeidsrecht in Eindhoven en omgeving.

Ik wil een afspraak met een arbeidsrecht advocaat nabij Eindhoven

Wilt u hulp of advies van een arbeidsrecht advocaat nabij Eindhoven? Van Gelder Advocaten voorziet u graag in advisering. Wij zijn breed inzetbaar en helpen u graag op het gebied van arbeidsrecht. Interesse in wat we voor uw onderneming kunnen betekenen en wat dat kost? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Voor vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 088 – 88 40 840.

Maak een afspraak