Webinar “Privacy en risicomanagement”

privacy webinar

webinar privacy

Mag ik het computergebruik van mijn werknemers monitoren of mag ik cameratoezicht inzetten? Wat moet ik doen om te voldoen aan de privacywetgeving? Hoe handel ik bij een datalek? Wat staat er in een privacy- en cookieverklaring? En welke risico’s loop ik als ik dit niet op orde heb? Onze privacyspecialisten mr. Marieke van Gelder en drs. Pascal Heine-Lissone CIPP/E geven u in dit webinar antwoorden op deze belangrijke vragen.

Wat komt aan bod?

Aan de hand van veel praktijkvoorbeelden bespreken we in een uur actuele privacyrechtelijke vraagstukken. We bieden inzicht in de verplichtingen van organisaties op grond van geldende privacywetgeving. Maar ook in de kansen waar u als ondernemer van kunt profiteren: efficiënte en veilige werkprocessen en bovenal een groeiend (maatschappelijk) vertrouwen in uw organisatie. Ook als u al veel investeert in uw privacybeleid zal dit webinar u nieuwe inzichten geven.

Aanmelden

Aanmelden? Klik hier! Uiterlijk 20 oktober 2021 ontvangt u van ons een link waarmee u het webinar kunt kijken.

Programma

07.45 uur  digitale inloop
08.00 uur  aanvang webinar
08.45 uur  gelegenheid voor stellen van vragen
09.00 uur  einde

Webinar terugkijken

Kunt u op 21 oktober 2021 het webinar niet live bijwonen? Geen probleem! Wij bieden u een link aan waarmee u het webinar kunt terugkijken.