Wat hebben we genoten! Jubileumevenement ter ere van ons 12,5-jarig bestaan.

Foto jubileumevent t.b.v website

Op 7 september jl. hebben wij ons 12,5-jarig jubileum gevierd met een select aantal relaties. De middag ving aan met een hapje en een drankje in de prachtige Statenzaal van het Noordbrabants Museum in ’s-Hertogenbosch. Marieke van Gelder heette de aanwezigen welkom met een mooie inspirerende speech. Hierna werd ons door een spreekster van het Noordbrabants Museum een kleine inkijk gegeven in wat het Noordbrabants Museum aan rijke historie te bieden heeft. Met een aansluitende borrel was het programma in het Noordbrabants Museum compleet. Echter, je kunt niet in ’s-Hertogenbosch zijn geweest zonder iets te hebben gezien van de prachtige wateren die door de binnenstad van deze stad lopen. Na het bezoek aan het museum, zette de dag zich dan ook voort met een vaart over de Binnendieze. Gewapend met groene Van Gelder paraplu’s gingen we aan boord.
Wat daarop volgde was een boeiende vaart langs oude panden, restanten van wat men ooit bruggen noemde, oude togen, enkele kunstwerken van Jeroen Bosch, enzovoort, enzovoort. Dit alles met uitleg van een vlot vertellende gids. De paraplu’s bleken uiteindelijk (gelukkig) overbodig, maar desalniettemin niet minder gewaardeerd door onze relaties. Na de rondvaart werd er ook nog gezellig nageborreld. Voor thuis kregen de aanwezigen de enige echte “Van Gelder prosecco” mee.

Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag en willen de aanwezige relaties nogmaals danken voor hun komst. Mede dankzij hun donatie(s) en giften in natura hebben we het Ronald McDonald Huis in Tilburg een mooie bijdrage kunnen geven.