Van Gelder Advocaten doneert computers aan Wijkplein Nieuw Zuid te ’s-Hertogenbosch

In verschillende wijken in ’s-Hertogenbosch zijn er wijkpleinen van Farent. Hier kunnen mensen terecht met vragen over wonen, zorg, welzijn en inkomen maar ook voor mantelzorg, vrijwilligerswerk en activiteiten in de wijk. Op het wijkplein houden verschillende organisaties een spreekuur (zoals bijvoorbeeld maatschappelijk werk, MEE, BrabantWonen en andere). Hierdoor worden mensen snel, laagdrempelig en efficiënt geholpen.

Ook biedt het Wijkplein de gelegenheid om zelfstandig gebruik te maken van computers of de telefoon. Dit omdat veel mensen uit de doelgroep een laag inkomen hebben en geen financiën hebben om een computer met internet aan te schaffen. De computers die er stonden waren echter oud en zeer gedateerd.

Wij steunen dit mooie initiatief en hebben daarom twee iMac’s gedoneerd. Kitty de Graaf, Wijkpleincoördinator Nieuw Zuid, heeft afgelopen week de computers in ontvangst mogen nemen. Zo kunnen de wijkbewoners uit de Gestelse Buurt en de rest van ’s-Hertogenbosch Zuid het plezier van een goede computer ervaren.

Wilt u meer weten over de wijkpleinen in ‘s-Hertogenbosch? Klik dan hier.