Advocaat ondernemingsrecht

Van Gelder Advocaten is een jong, modern en ambitieus advocatenkantoor. Onze dienstverlening is toegespitst op ondernemingsrecht, contractenrecht, procesrecht en arbeidsrecht. Wij leveren hoogwaardige juridische dienstverlening in een informele sfeer aan profit en non-profit organisaties. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de functie: Advocaat ondernemingsrecht.

Wat verwachten wij?

Een gedreven, oplossingsgerichte en proactieve advocaat met minimaal vijf jaar relevante werkervaring, bij voorkeur opgedaan in de advocatuur of het bedrijfsleven. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en je kunt niet wachten om de huidige praktijk verder uit te bouwen. Je bent ondernemend en commercieel ingesteld en een klankbord voor je collega’s en cliënten.

Wat kun je van ons verwachten?

In een ondernemende, professionele en informele werkomgeving bieden wij je de mogelijkheid om jouw initiatieven te ontplooien. Tevens bieden wij volop ruimte voor opleiding en een marktconform salaris. Bij de juiste klik behoren toekomstige carrièrestappen tot de mogelijkheden. Wij vinden een goede ‘work-life balance’ van belang.

Wij zien uit naar jouw sollicitatie!

Ben je geïnteresseerd om eens nader met ons kennis te maken voor bovenstaande functie, mail dan je CV met een korte toelichting aan: personeel@vangelderadvocaten.nl.

Voor meer informatie over deze vacature is mr. Marieke van Gelder of mr. Adriënne van Geel bereikbaar via 088-8840840. Vertrouwelijke behandeling is vanzelfsprekend gegarandeerd. Wij horen graag van je!

Neem contact op
person

Neem contact op

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis tincidunt sed nunc pulvinar semper. Sed laoreet metus purus, vel dictum nisi tristique sed. Integer a felis tellus. Maecenas ut magna fermentum,

Maak een afspraak Stel uw vraag