Uw vastgoedspecialist

Zoekt u een advocaat vastgoedrecht? Binnen ons team hebben wij uitgebreide ervaring met diverse vraagstukken in zowel de advies- en procespraktijk. Omdat wij diverse eigenaren van commercieel vastgoed en beheerders hebben bijgestaan, weten we wat belangrijk is en ontzorgen wij u vanaf het eerste moment. Wij staan u onder andere bij in kwesties op het gebied van het huurrecht, appartementsrecht, koop- en verkoop van panden en goederenrecht.

Advies en procedure

Vastgoed is een specialisme binnen Van Gelder Advocaten. Wij zijn u behulpzaam bij het uitleggen en opstellen van overeenkomsten en notariële aktes, zoals een huurovereenkomst of een akte erfdienstbaarheid. Ook bij een aansprakelijkstelling over gebreken, of dat nu bij verhuur of de (ver)koop van een pand is, staan de advocaten van Van Gelder advocaten u bij.

Bij een procedure zorgt een advocaat vastgoedrecht dat alle stukken voor u beknopt en helder worden uitgelegd en dat u strategisch advies krijgt. Ook bewaken wij de termijnen. U hoeft alleen de feiten en onderliggende relevante documenten aan Van Gelder Advocaten te verstrekken en wij doen de rest.

Ik zoek een advocaat vastgoedrecht!

Een advocaat vastgoedrecht van Van Gelder Advocaten geeft u een duidelijk juridisch advies en gaat in een eventuele procedure voor u tot het uiterste. Wilt u weten of wij ook voor u van toegevoegde waarde zijn? Neem vandaag nog contact met ons op!

Maak een afspraak

Reviews

Onze klanten beoordelen ons met een:

9.3

"De betrokkenheid en het empathisch vermogen van de medewerkers is zeer goed te noemen."

Bekijk onze klantrecensies

Neem contact op

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken, neemt u gerust contact op met ons kantoor.
Wij maken graag tijd voor u vrij.

Stel uw vraag Maak een afspraak