Silvia der Kinderen

Schoevers
Van jongs af aan weet Silvia al dat ze een secretariële en ondersteunende baan wil. Na het behalen van haar mbo-diploma Directiesecretaresse, heeft zij de hbo-opleiding Officemanagement gevolgd bij Hogeschool Schoevers. Na afronding van deze twee studies wist Silvia nog niet in welke branche ze wilde gaan werken. Na een dag te hebben meegelopen op een advocatenkantoor was ze enthousiast. De advocatuur bleek haar bijzonder te interesseren.

Directiesecretaresse/Officemanager
Na een aantal jaren als secretaresse bij een middelgroot advocatenkantoor in Eindhoven te hebben gewerkt, is Silvia vol enthousiasme een nieuwe uitdaging aangegaan bij Van Gelder Advocaten als Directiesecretaresse/Officemanager.

Leergierig
Silvia is leergierig, denkt graag mee en neemt werk uit handen.
In haar vrije tijd gaat zij graag wandelen, een mooie film bekijken in de bioscoop of brengt ze tijd door met vrienden. Ontsnappen uit een escaperoom is ook iets dat zij graag doet.

CONTACT OPNEMEN
Silvia der Kinderen

Legal scan

Niet alle organisaties hebben behoefte aan structureel juridisch advies. Een enkele keer per jaar of nog minder, kan natuurlijk ook. Om er snel achter te komen of en wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen, hebben we de Legal Scan ontwikkeld. Aan de hand van enkele online vragen, ontdekt u de waarde van Van Gelder Advocaten voor uw organisatie.

Start de legal scan
person

Reviews

Onze klanten beoordelen ons met een:

9.3

"De betrokkenheid en het empathisch vermogen van de medewerkers is zeer goed te noemen."

Bekijk onze klant recensies

Neem contact op

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken, neemt u gerust contact op met ons kantoor.
Wij maken graag tijd voor u vrij.

Maak een afspraak Stel uw vraag