Uw reorganisatie specialist

Door de economische tijden of door verandering van productieprocessen en automatisering zien wij in onze praktijk dat veel ondernemingen reorganiseren. In veel gevallen betekent dit afvloeiing van personeel, al dan niet door gedwongen ontslagen, bijvoorbeeld om kostenbesparingen te realiseren. Om zo’n reorganisatietraject in goede banen te leiden is het verstandig hulp in te schakelen van een reorganisatiespecialist. Wilt u reorganisatie advies? Dan bent u bij Van Gelder Advocaten op het juiste adres.

Ervaren reorganisatieadviseurs

Ons team van advocaten heeft veel ervaring in het adviseren en begeleiden van ondernemers in een reorganisatietraject. Wij hebben hiervoor een specifieke reorganisatieaanpak ontwikkelt, welke in de praktijk zeer succesvol is gebleken. Bij Van Gelder Advocaten gaan we uit van een menselijke en efficiënte aanpak, omdat de combinatie van een zakelijke en emotionele blik op de verandering leidt tot een goed reorganisatie traject.

Reorganisatie advies vanaf dag één

Denkt u erover om te gaan reorganiseren? Wij denken bij voorkeur vanaf het eerste moment dat u denkt aan reorganiseren, met u mee over de maatregelen die moeten worden getroffen. Zo kan een reorganisatie advocaat samen met u kijken naar de stappen die moeten worden gezet om de door u gekozen strategie in het bedrijf door te voeren. Van Gelder Advocaten maakt gebruik van een stappenplan: zo is het voor u op ieder moment duidelijk wanneer en op welke wijze de volgende stappen genomen worden binnen uw reorganisatietraject en wat dit precies inhoudt voor uw organisatie en reorganisatie.

Interesse in een reorganisatie specialist?

Heeft u behoefte aan hulp bij uw reorganisatie? Neem dan contact met ons op, zodat wij u in contact kunnen brengen met een van onze reorganisatieadviseurs. Wij nodigen u van harte uit voor een vrijblijvende kennismaking voor reorganisatie advies. Graag helpen wij u verder!

Contact opnemen

Telefoon: 088 - 88 40 840