Renee Ketelaars

Advocaat
Vanaf het moment dat Renee Ketelaars in aanraking kwam met de arbeidsrechtpraktijk wist zij direct dat dit het rechtsgebied was waarin zij zich het meest thuis voelde. Met name de dynamische verhouding die bestaat tussen werkgevers en werknemers vindt zij interessant. “In het arbeidsrecht dient constant een belangenafweging te worden gemaakt.”

Renee behaalde haar Master Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Tilburg, waar zij zowel een civiele als strafrechtelijke Master heeft afgerond. Deze brede basiskennis komt haar goed van pas in haar dagelijks werk. Renee adviseert - met name werkgevers - over een breed scala aan arbeidsrechtelijke vragen, maar ook kunnen cliënten bij haar terecht met vragen over contracten, algemene voorwaarden, ZZP-constructies en civiele aansprakelijkheid.

Betrokken 
Renee onderscheidt zichzelf als advocaat door haar oprechte betrokkenheid bij cliënten en een goed gevoel voor verhoudingen. Zij is van mening dat er naast het juridische aspect altijd nog andere relevante aspecten en belangen bestaan waar rekening mee dient te worden gehouden om een zaak tot een positief einde te brengen. “Ik vind het daarnaast belangrijk om te denken in mogelijkheden en kansen.”

Actief
Renee trekt er in haar vrije tijd graag op uit en heeft een actief leven. Naast sportief bezig te zijn, maakt zij graag stedentrips en verre reizen. Verder brengt zij haar weekenden maar al te graag door met haar familie en vrienden, vaak onder het genot van een hapje en een drankje.

Linkedin profiel

CONTACT OPNEMEN
person3

Legal scan

Niet alle organisaties hebben behoefte aan structureel juridisch advies. Een enkele keer per jaar of nog minder, kan natuurlijk ook. Om er snel achter te komen of en wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen, hebben we de Legal Scan ontwikkeld. Aan de hand van enkele online vragen, ontdekt u de waarde van Van Gelder Advocaten voor uw organisatie.

Start de legal scan
person

Reviews

Onze klanten beoordelen ons met een:

9.3

"De betrokkenheid en het empathisch vermogen van de medewerkers is zeer goed te noemen."

Bekijk onze klant recensies

Neem contact op

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis tincidunt sed nunc pulvinar semper. Sed laoreet metus purus, vel dictum nisi tristique sed. Integer a felis tellus. Maecenas ut magna fermentum,

Maak een afspraak Stel uw vraag