Pascal Heine-Lissone

Specialist privacyrecht (CIPP/E)

Pascal is bij Van Gelder Advocaten specialist privacyrecht. Hij is CIPP/E-gecertificeerd. CIPP/E is een titel van de IAPP (International Association of Privacy Professionals) en wordt gezien als dé Europese standaard op het gebied van privacy certificering.

Na een carrière in het bedrijfsleven en als zelfstandig ondernemer binnen de financieel-juridische dienstverlening is Pascal in 2017 gestart met zijn studie rechten aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Op dit moment volgt hij de master Ondernemingsrecht. Pascal is breed georiënteerd maar heeft vooral affiniteit met het privacyrecht, insolventierecht en ondernemingsrecht. Hij is consciëntieus, doortastend en analytisch sterk en beschikt over een scherpe pen, ruggengraat en levenservaring. Eerder studeerde hij Management en Nederlandse Taal en Cultuur aan de Universiteit Leiden.

Buiten Van Gelder Advocaten is Pascal actief als trainer "Ondernemersvaardigheden".

In zijn vrije tijd borrelt Pascal graag met vrienden in zijn woonplaats ‘s-Hertogenbosch en verzamelt hij oude boeken. Zijn mooiste aanwinst is de "Inleydinge tot de Hollandsche Rechts-Geleertheyt" van Hugo de Groot (1738).

LinkedIn profiel

_XZI5527USCP2

Neem contact op

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken, neemt u gerust contact op met ons kantoor.
Wij maken graag tijd voor u vrij.

Maak een afspraak Stel uw vraag