Uw ondernemingsrecht specialist

Als ondernemer heeft u van tijd tot tijd te maken met vraagstukken waarbij u wellicht een ondernemingsrecht specialist bij kunt gebruiken. Bent u op zoek naar een advocaat op het gebied van ondernemingsrecht? Dan staan de advocaten van Van Gelder Advocaten voor u klaar! Omdat wij zelf ondernemend zijn, weten we wat belangrijk voor u is. We zijn gespecialiseerd in ondernemingsrecht en denken graag mee over uw vraagstuk, waarbij we kijken naar alle kanten: zowel zakelijk, financiël als emotioneel.

Vakgebied ondernemingsrecht

U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende vragen over ondernemingsrecht. Onder het ondernemingsrecht vallen vragen over onder andere bestuurdersaansprakelijkheid, productaansprakelijkheid, doorstart van een onderneming, opstellen en beoordelen van overeenkomsten en het voeren van procedures. Bij Van Gelder Advocaten wordt u geholpen door een ondernemingsrecht specialist met de juiste ervaring voor uw vraagstuk.

Ook voor vragen op het gebied van algemene voorwaarden, die in toenemende mate door bedrijven worden gebruikt, kunt u bij ons terecht. Zowel over vragen over uw eigen algemene voorwaarden als over algemene voorwaarden waarmee u wordt geconfronteerd, bijvoorbeeld van uw leverancier of klant.

Meer diensten

Bij Van Gelder Advocaten bent u bovendien ook op het juiste adres voor advies van onze ondernemingsrechtspecialisten als het gaat over samenwerking tussen bedrijven, bijvoorbeeld:

  • samenwerkingsvormen
  • aandeelhoudersovereenkomsten
  • distributieovereenkomsten
  • opzetten van vennootschapsstructuren en
  • overige kwesties die spelen bij samenwerkingsverbanden.

Wij hebben brede ervaring in genoemde materie, in diverse branches. Van Gelder Advocaten staat voor u klaar vanaf de start, groei en herstructurering van uw organisatie tot eventuele verkoop.

Wilt u advies?

Bent u benieuwd naar wat Van Gelder Advocaten voor u kan betekenen als ondernemingsrecht advocaat? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken en wij u zo spoedig mogelijk kunnen adviseren en helpen bij uw vraagstuk.