Nikki Hendriks

Juridisch Medewerker
Nikki’s passie voor het arbeidsrecht en ondernemingsrecht zorgde direct voor een klik met Van Gelder Advocaten. Per 1 februari 2018 is zij het team op beide rechtsgebieden komen versterken.

Ondernemend
Nikki heeft gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Tijdens haar bachelor wist zij al snel dat zij zich thuis voelde in het arbeidsrecht en ondernemingsrecht, waarbij zij met name de raakvlakken tussen deze twee rechtsgebieden fascinerend vond. Tijdens haar rechtenstudie heeft Nikki niet stil gezeten. Zo heeft zij bij verschillende advocatenkantoren stage gelopen en zich als vrijwilliger ingezet bij de Rechtswinkel Eindhoven. Aansluitend aan haar afstuderen heeft zij ervaring opgedaan bij een notariskantoor. Nikki omschrijft zichzelf als secuur en praktisch en ziet complexe juridische vraagstukken als een interessante uitdaging om op te lossen.

Gezelschapsdier
Ook in haar vrije tijd is Nikki erg ondernemend. Ze sport graag en brengt haar weekenden het liefst door in gezelschap van vrienden en familie, onder het genot van een goede gin & tonic.

CONTACT OPNEMEN
person7

Legal scan

Niet alle organisaties hebben behoefte aan structureel juridisch advies. Een enkele keer per jaar of nog minder, kan natuurlijk ook. Om er snel achter te komen of en wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen, hebben we de Legal Scan ontwikkeld. Aan de hand van enkele online vragen, ontdekt u de waarde van Van Gelder Advocaten voor uw organisatie.

Start de legal scan
person

Reviews

Onze klanten beoordelen ons met een:

9.3

"De betrokkenheid en het empathisch vermogen van de medewerkers is zeer goed te noemen."

Bekijk onze klant recensies

Neem contact op

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis tincidunt sed nunc pulvinar semper. Sed laoreet metus purus, vel dictum nisi tristique sed. Integer a felis tellus. Maecenas ut magna fermentum,

Maak een afspraak Stel uw vraag